Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2022

    Zamówienie przybyło poza oczekiwanym czasem. Produkt przyszedł dokładnie zgodnie z zamówieniem. Dobra jakość Kabel USB-C 1,5m. Instrukcja obsługi w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Świetna jakość, działa idealnie, dobra jakość materiału Dostarczone 75% naładowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Bardzo dobry produkt, dobrze wykończony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Powiedziałbym, że świetny produkt, tylko testy bez rzeczywistego zastosowania w terenie. Jeśli powierzchnia jest porowata (jak ściana), działanie skutera w celu utrzymania przyczepności jest prawie ciągłe, Ale to nie jest hałaśliwe, ledwo zauważalne szum. Może nie idealne pionowe śledzenie, ponieważ musisz polegać na bąbelku, który nie może być bardzo poprawny, lepiej, jeśli używasz go w parach z samopoziomującym laserem. przedmiot dobrze zapakowany w kartonowe pudełko, które na pewno ze względu na kuriera, dotarły częściowo wgnieciony i złamany, nawet wstępnie uformowany plastik był uszkodzony, w każdym przypadku poziom był doskonale sprawny i bez oznak złamania; Pudełko było w matowej plastikowej torbie, więc nie można było zobaczyć, czy wnętrze jest nienaruszone czy nie. Polecam kupowanie dla małych prac domowych bez szczególnej dokładności, dla większej dokładności wykorzystanie poziomu samopoziomowania. Cena nie jest tania, ale aby wykonać pracę poprawnie i szybciej, można ją zaakceptować. Przybyły już częściowo załadowane (3 ledy na 4 stałe dostępy), dzięki czemu można natychmiast użyć. Paczka dotarła dużo wcześniej (około 7/10 dni wcześniej).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Jest to bardzo użyteczny sprzęt. Działa dobrze, ssanie próżniowe jest wystarczająco silne, aby prawidłowo stanąć na ścianie. Każdy, kto chce wywiercić dziurę w ścianie, a potem nie chce posprzątać, Sugeruję wziąć jedną i użyć jej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Dostawa jest szybka, zgodnie z opiniami i opisem, że zasysa kurz, ale okazało się, że tylko zbiera pędzle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    makes drilling drywall anchors practically dustless. only improvement I could see are centering marks where the hole is so you could mark, then align it. has good suction to a painted wall and not too much where you would have to wrestle it to get it off

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Sam produkt jest świetny, działa doskonale, jednak zamówiłem zielony led i wysłałem czerwony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Perfect, working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo dobrze, dziękuję bardzo. Zrobię dziury bez kurzu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$56.99
    • US$149.99
    • US$65.99
    • US$62.99
    • US$55.99
    • US$12.99
    • US$56.99
    • US$75.99
    • US$56.99
    • US$49.99
    • US$56.99
    • US$23.90
    • US$59.99
    • US$57.99
    • US$66.99
    • US$55.99
    • US$17.99