Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Doskonała jakość, bogata w szczegóły, ramiona i usta poruszają się, gdy dajesz linę i grasz muzykę. Polubiony bardzo gorąco polecam. Produkt dotarł bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Przyszły dobrze zapakowane, a szczególnie dobre. Kolekcja jest kompletna, mam wszystkie trzy snapery. Mogę tylko polecić ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Nie można być szczęśliwszym! Piękna muzyka... przepiękna muzyka! Mojemu tacie się spodoba!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Świetny prezent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Piękna szczegółowa wyrafinowana krakersa do orzechów, maksymalna satysfakcja i mogę tylko polecić ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Kupiłem dwa. Przybyli w pudłach. Jeden z nich został uszkodzony, nie wiem dlaczego i kto jest za to odpowiedzialny. Trochę za późno na Bangood, ale jest piękny i wygląda świetnie. Działają perfekcyjnie. tak trzymać!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dziadek do orzechów wygląda bardzo ładnie. Kupiłem go dla siebie jako prezent świąteczny. Były bardzo dobrze zapakowane i szybko dostarczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przyszło około tygodnia (Cretan). To jest bardzo piękne, jak na obrazku i melodia jest wspaniała. Podobało mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Zdobyłem go w 12 dni! Jakości. Bardzo ładnie, z ładnymi szczegółami. Zamówiłem drugą, żeby dostać ją w prezencie! On jest wart swoich pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Przybyli w pudle, całkowicie strzeżeni. Jest po prostu piękny i wygląda bardzo dobrze. Działa idealnie. zachować dobrą pracę i niezawodne usługi. pat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$47.99
    • US$43.88
    • US$10.38
    • US$18.99
    • US$24.24
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$10.38
    • US$34.64
    • US$31.17
    • US$25.40
    • US$18.47
    • US$45.03
    • US$27.71
    • US$33.34
    • US$29.89
    • US$27.59