Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    A csomag sérülten kinyitva hiányosan érkezett meg. A gép sérült de javítható ( enyhe bosszúság ) A csomag tartalma hiányos!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    très intéressant hélicoptère pour s'initier à la discipline. Très belle construction p our un rapport qualité prix très intéressant. Le pilotage avec l'équipement du gyro est accessible en limitant les emballements du pilote. La taille modste permet un transport sans inconvénient particulier. C'est un achat très satisfaisant. envoi rapide. emballage satisfaisant.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2018

    I ordered it to have a backup for my existing V912 as spare parts, but didnt take it apart but flying it all the time. One weak point is the normal brushed tailmotor, because the tail fin is too short, thats why the tail propeller touches ground quite often. the solution is to order the version for the V912 brushless with better performance and durability and cooling surface. recomendable to remove the plastik cage to have mor air flushing over the motorsurface, also to enlarge the tailfin with some 1,5mm aloy wire (see pic)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2018

    Meu pedido chegou no destino incompleto. Esta faltando o rádio do helicóptero wl toys rc 912. Quando se compra o helicóptero ele vinha junto, certo?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2016

    Everything is alright! The product is very good, the proper description.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Veio somente o helicóptero não veio o controle remoto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    excelente.. el producto es el esperado, si bien la caja es de RTF, lo compré BNF y llegó en perfectas condiciones, gracias..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Produkty niklowe, pomimo nieodpowiedniego opakowania....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Świetny produkt... dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    I have four v912 all v912 tail rotor gear striped. poor design. I spent more on parts than the chopper is worth.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 326
    • Ft18 560
    • Ft50 207
    • Ft12 717
    • Ft19 412
    • Ft24 037
    • Ft25 437
    • Ft40 728
    • Ft2 736
    • Ft42 174
    • Ft16 429
    • Ft21 907
    • Ft32 801
    • Ft51 729
    • Ft27 445
    • Ft75 772
    • Ft87 028
    • Ft12 422