Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    My shoes arrived in record time (unlike Australian distributors I'm dealing with) and were perfect .... just love them. This is the second pair of this shoe range I've bought and I love them, excellent price and fit. Nothing like them available locally. Will be buying from you again!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Ładne buty!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Już dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetne buty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Na stronie brązowa część butów jest mała, ale osobiście brązowa część tworzy grubą warstwę. Kochaj kolor nie mniej i są oddychalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Wypełniłem raport, żeby zwrócić buty. Są ładne, ale za małe i Zdecydowałem, że ich nie chcę i wolę je zwrócić. Numer zamówienia to 90155836. Około 5 minut temu wysłałem e-mail do Ciebie, ale nie miał zamówienia numer. Właśnie znalazłem numer zamówienia (wymieniony powyżej) i chciałbym Oddaj buty. Proszę, pomóż mi z informacją o powrocie Nigdzie nie były noszone, po prostu nie wyglądają dobrze i nie pasują do moich stóp. Peggy Jameson pegjameson1@gmail.com

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2020

    Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Zajęło mi to trochę czasu, ale rozumiem sytuację globalną. Nie mogłem znaleźć rozmiaru buta, który kupiłem i nie pamiętam. Pasują idealnie, więc chciałbym kupić więcej, ale nie pamiętam rozmiaru. Może spróbuję spojrzeć wstecz na moje zamówienie, jeśli znajdę. Dziękuję!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Nie dokładnie jak na zdjęciu. Muszę mieć niewygodne rozmiary, żeby pocierać obcasy i kostki, kiedy je przymierzałam, musiałam zdjąć. Bardzo drogie dla tej jakości rozczarowujące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Jakość tego buta jest rozczarowująca dla zapłaconej ceny. Również rozmiar jest mniejszy niż rozmiary w Ameryce Północnej, więc muszę wrócić po większą parę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    These shoes are ok. Not great. Made very cheaply and won't last but are good for just kicking around in . Wouldn't get them again but do run true to size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 650
    • Ft4 778
    • Ft12 949
    • Ft14 087
    • Ft9 971
    • Ft11 035
    • Ft5 040
    • Ft10 751
    • Ft3 182
    • Ft10 299
    • Ft5 731
    • Ft12 507
    • Ft13 978
    • Ft6 620
    • Ft19 865
    • Ft14 345
    • Ft20 968
    • Ft2 545