Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(465)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(465)
    • 5 Star(418)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Nie złe słuchawki (szczególnie za jego cenę). Gramy czysto, brzmimy czysto. Jest trochę niski, ale niezbyt mądry, ale środek i wysokość są w idealnym porządku. Mała łyżka smoły została przywieziona przez sam sklep - źle zapakowana. Cóż, w ogóle go nie spakowali. Włożyli pudełko słuchawek do torby z pocztą целлофановый wszystko. Mogłeś przynajmniej owinąć go w pępek. W rezultacie skrzynka pocztowa zgnieciona (słuchawki nie były uszkodzone), ale na prezentu więcej nie idzie. Apeluję do pracowników sklepu - proszę spakować wysłane rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Jestem niezmiernie zadowolony z mojej prośby! To po prostu przerosło moje oczekiwania. Słuchawka jest bardzo ładnie zapakowany i jest świetnej jakości. Nie wspominając o tym, że od dnia zakupu do dnia odbioru w moim domu minęło tylko 28 dni. Obsługa i komunikacja z Banggood jest doskonała! Czas reakcji jest szybki i obiektywny. Uwaga 10 dla zespołu Banggood!!! Polecam tym, którzy boją się dokonać zakupu przez witrynę. To bardzo wiarygodne!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo dobra, imponująca jakość. Było warto!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    I was really suspicious of this earphones before they arrived, but after testing them, I could say they sound REALLY good, maybe not the best, but better that i thought they would sound like, they work really well in the pc and my phone. The only thing is the microphone, it sounds bad, so only get them for listening to music or videos, other than that, they're really good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Chegou bastante rápido e em perfeito funcionamento. Fone de boa qualidade, parece ter certa durabilidade no material. Fiquei impressionado pelo seu alto volume. Ele tem um grave regular, mas ainda soa um pouco abafado no geral, porém não é nada que incomode. Pelo preço eu não esperava que ele tivesse a qualidade que apresentou, me surpreendeu. Quem não é muito exigente e detalhista com som, esse fone é perfeito. Podem comprar sem medo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Niskie basy nie działają. Nie są splecione. Cztery na pięć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobry bas, czysty dźwięk. Przewód płaski nie jest zdezorientowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Szybka wysyłka. To trwało 2 tygodnie od zamówienia. Dobre i wyważone dźwięki. Świetny bas, ale nie przesadnie. Aspekt wizualny nie za dobry, za dużo chromowanych części. To nie jest dodatkowe napiwki do słuchawek. Wygodny w użyciu. 45 stopni wtyczka 3,5 mm. To dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,417
    • Ft3,759
    • Ft6,836
    • Ft25,645
    • Ft3,075
    • Ft14,702
    • Ft6,152
    • Ft2,733
    • Ft2,733
    • Ft3,075
    • Ft19,148
    • Ft3,759
    • Ft4,101
    • Ft4,038
    • Ft3,417
    • Ft2,733
    • Ft3,417
    • Ft6,836