Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(274)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(274)
    • 5 Star(243)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Wspaniały mały dron. Zamówiłam dwie baterie i walizkę. Przybył do Kanady za 11 dni. Jako pierwszy lotnik byłem ostrożny i musiałem czekać na niewietrzny dzień. Na początku nie udało mi się w pełni wykonać wszystkich kalibracji i miałem trzy loty i trzy katastrofy bez żadnych uszkodzeń, poza brakującą gumową stopą z jednej nogi. W następnym locie, po odpowiednim kalibrowaniu, ten dron zaskoczył mnie swoją jakością, funkcjami i łatwością lotu. Pilot zastępczy rozbił go dzisiaj w 13km wiatrach i złamał jedną z nóg w ciele... przypadkowo wmontowany w tryb bezgłowy i rozbił się. Jego uzdrowienie, gdy epoka wyschnie dziś i znów będzie latać. Jeden twardy dron z pewnymi cechami dużego chłopca, ale nie spodziewaj się profesjonalnego wideo 4K czy zdjęć, ale to świetny początkujący dron... być pozytywnym kalibracji albo może zniknąć w odległości lub rozbić się, jeśli to twój pierwszy raz.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Świetna zabawka dla dziecka i dla taty 🤟 na 80m w górę trzyma jeszcze połączenie z kamerą, poleciałem na 120m ale już kamera nie miała połączenia z aplikacją a dron już na tej wysokości mało widoczny z ziemi więc dalej nie lecialem....jeszcze by wpadł na jakiś samolot....😆👊ruchoma kamera sterowana z pilota extra rozwiązanie.zasuwa jak mały meteorem.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Hàt ezért a pénzért a legjobbat kapjuk szerintem! A többi hasonló àrban lévö drón ami telefonnal kapcsolódik ,azok között ez lehet a legjobb! a wifi 600 métert igér! Még nem repült csak kalibràltam és megforgattam a motorokat! Holnap próba a sajàt applikàciójàval telefonnal,azt màr be is àllítottam!Egész jó minösegü anyagokbol készült ez a drón! meg merem kockàztatni,h ez a egyik legjobb utànzata a mavicnak,föleg ha tudja a wifi a 600 métert! a gép 1200 métert repül de az meg màr minek ha ugy se làtod! De én gyorsan el is tàvolitom ezt a kameràt róla ami persze megközelitöleg sem 4k de egész jó azért a kép és videoàtvitel!Az antennàkat felesleges kihajtogatni mindjàrt làtni csak disz! Viszont ezt a controllert meg lehet tunningolni hogy sokkal messzebbre menjen a drón,lehet rà tenni jó antennàt! Én ebböl gyakorló "FPV drónt"csinàlok,màr nem az elsö ! Gyakorolni vagy aki nem akar szimulàtorozni csak körülnézegetni a magasban,vagy füvet nyirni 😆vele! Legjobb! ez mindig hazajön!!!!! A lényeg! Csak kell egy kamera vtx el,vagy külsö tàppal,vagy a sajàtjàra bekötve! Kap az ember egy jó 20-25 perces repülést biztonsàgosan( csak a fej nélküli módot be ne kapcsold!)Repdesni igy lehet vele élvezetesen,vagy fotózni visszarakod a kameràjàt! Ez egy jó vàlasztàs arra is amire tervezték,vagy egy kis fpv élvezkedésre,amire én tervezem!persze egy jó szemcsi jo antennàkkal az kell! Itt a Banggodon minden van!És minimàlis pénzböl meg van a szórakozàs a kicsit lustàbb vagy nem versenyezni akaró,vagy kezdö racingdrónos embereknek! Kérdésekre szivesen vàlaszolok!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Miły dron, który lata dobrze i jest szybki i łatwy do kalibracji i dostać się w powietrze. Zalecana aplikacja działa dobrze z akceptowalnym czasem lagu wideo. To ma zaskakująco dobre obroty w najwyższym tempie! /Zasięg jest dobry. Zasięg wideo około 200mm ( Nie zapomnij umieścić telefonu w trybie samolotowym, poprawia zasięg!!!) Uważam, że najlepiej nie latać w trybie GPS, jeśli bateria zaczyna się zbyt nisko (dochodzi 1 bar na wskaźnik rx) dron zaczyna błądzić dużo! W przeciwnym razie dobry mały początkujący drone. Jakość kamery jest dobra, nie ma gimbala na tym dron, jednak jakość obrazu jest dobra, zwłaszcza na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Świetny produkt dobrej jakości materiał wszystkie funkcje działa prawy automatyczny powrót z pół metra błędu, skąd wystartowała wielka dostawa produktu była bardzo szybka 14 dni do przyjazdu mnie nie było opłata od celników bangood jest pogratulować świetnej usługi świadczonych

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Otrzymaliśmy produkt w idealnym stanie, przybyli bardzo szybko! Przetestowałem podstawowe funkcje i wszystko jest w porządku. Teraz nadszedł czas, aby poczekać na deszcz, aby przejść test w locie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    To przybyło bardzo szybko, produkt dostał się w porządku, bez niczego brakowało, dron jest bardzo dobry, już go uderzyłem, a on jest bardzo odporny. Polecam kupno z co najmniej 2 bateriami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Nie użyłem jeszcze drona. Wykupiłem opcję torby na ramię. Dron jest atrakcyjny, lekki i trwały. Dotarła 72 godziny wcześniej. 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Przyszedł w pudełku z pianką, dobrze zapakowany, wszystko zabezpieczone, lata dobrze, bardzo dobrze na tani quad, świetny powrót do domu, kupiłem szary i dał mu nowy schemat farby, zaskakująco szybko za jego rozmiar i bardzo cicho w powietrzu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Otrzymany znacznie wcześniej niż oczekiwano (8 dni) i w doskonałym stanie. Próbując, wszystko wygląda bardzo dobrze, plecak jest również piękny i zapewnia bardzo dobrze transport drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$187.66
    • US$18.99
    • US$329.00
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$79.99
    • US$139.99
    • US$179.99
    • US$38.00