Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Wspaniały mały dron. Zamówiłam dwie baterie i walizkę. Przybył do Kanady za 11 dni. Jako pierwszy lotnik byłem ostrożny i musiałem czekać na niewietrzny dzień. Na początku nie udało mi się w pełni wykonać wszystkich kalibracji i miałem trzy loty i trzy katastrofy bez żadnych uszkodzeń, poza brakującą gumową stopą z jednej nogi. W następnym locie, po odpowiednim kalibrowaniu, ten dron zaskoczył mnie swoją jakością, funkcjami i łatwością lotu. Pilot zastępczy rozbił go dzisiaj w 13km wiatrach i złamał jedną z nóg w ciele... przypadkowo wmontowany w tryb bezgłowy i rozbił się. Jego uzdrowienie, gdy epoka wyschnie dziś i znów będzie latać. Jeden twardy dron z pewnymi cechami dużego chłopca, ale nie spodziewaj się profesjonalnego wideo 4K czy zdjęć, ale to świetny początkujący dron... być pozytywnym kalibracji albo może zniknąć w odległości lub rozbić się, jeśli to twój pierwszy raz.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Miły dron, który lata dobrze i jest szybki i łatwy do kalibracji i dostać się w powietrze. Zalecana aplikacja działa dobrze z akceptowalnym czasem lagu wideo. To ma zaskakująco dobre obroty w najwyższym tempie! /Zasięg jest dobry. Zasięg wideo około 200mm ( Nie zapomnij umieścić telefonu w trybie samolotowym, poprawia zasięg!!!) Uważam, że najlepiej nie latać w trybie GPS, jeśli bateria zaczyna się zbyt nisko (dochodzi 1 bar na wskaźnik rx) dron zaczyna błądzić dużo! W przeciwnym razie dobry mały początkujący drone. Jakość kamery jest dobra, nie ma gimbala na tym dron, jednak jakość obrazu jest dobra, zwłaszcza na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Przyjechała 35 dni. Dron bardzo dobry materiał budowlany dobrej jakości. Przestrzega wszystkich cennych komend po powrocie niecały metr od miejsca startu. Polecam, kosztowa korzyść wielka. Dzięki Banggood jest tego warte.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Świetny produkt dobrej jakości materiał wszystkie funkcje działa prawy automatyczny powrót z pół metra błędu, skąd wystartowała wielka dostawa produktu była bardzo szybka 14 dni do przyjazdu mnie nie było opłata od celników bangood jest pogratulować świetnej usługi świadczonych

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Pochodzę z Manaus/am, inne zamówienia dotarły szybciej, ale to trwało dłużej niż zwykle. Warto było, dron ma solidny materiał MT za to, za co zapłaciliśmy! Polecam to jako nadchodzący dron!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Nie użyłem jeszcze drona. Wykupiłem opcję torby na ramię. Dron jest atrakcyjny, lekki i trwały. Dotarła 72 godziny wcześniej. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Znalazłem tego drona, z wielu dronów bardzo dokładny i bardzo reagujący, jednocześnie jest zabawny.A Bardzo Wyczyść kamerę 8k z trzema różnymi widokami na raz. To najlepszy tani dron. Możesz mu zaufać, że wróci do domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Świetny starter dron bez szczotki zdalna kamera optyczna kamera przepływowa bardzo dobry pic wiele widoków kamer w aplikacji

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Wielka prognoza była na czerwiec kupiona 3/4 Przyszedł dziś 16/4, idealny 👏🏼👏🏼👏🏼🙏🏼

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu Chińczyków! Personel poczty również bardzo profesjonalny! Kupiony przez wskazanie (wujek dvd hobby ) Podał mi powiedz mi gdzie kupić! A także kanał MultiCesarz! I to jest naprawdę dobry facet! Wyprzedzasz plan!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 144
    • Ft117 767
    • Ft4 538
    • Ft8 504
    • Ft16 648
    • Ft8 171
    • Ft54 188
    • Ft15 134
    • Ft60 545
    • Ft20 886