Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Pierwszy raz tu na zakupach. Jeszcze nie poleciał. Trochę wadliwy kabel serwerowy... Możesz dać mi radę, dlaczego jest taki przereklamowany?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Zadowolona z produktu logistycznego wielkie tylko brak i czoło po prostu przyjechał pokochał drona na pierwszym wrażeniu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Ładowarka USB nie jest dostępna

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Podoba mi się dron. Dobrze na początek. Przybyłeś na czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Cóż, był dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Bardzo piękny dron, bardzo dobrze zbudowany, świetna opcja dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Bardzo szczęśliwa, szybka dostawa, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Nie otrzymałam produktu, by potwierdzić bezwiedną dostawę. Powiedziano mi, że już ją dostarczono. Ale nie tak przez pomyłkę kliknąłem, aby potwierdzić dostawę produktu. Nie otrzymałem jeszcze artykułu proszę sprawdzić Numer zamówienia: 95210956

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Moja siostrzenica powiedziała, że poszła do przyjaciela, żeby nauczyć się go używać Położył na biurko, niż lubił to zacząć, to rozdmuchuje cały kurz na jego biurku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dron pri prvnim letu prestal komunikovat a uletel. Jiz jsme ho nenasli. Zustal nam ruksak a ovladac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 438
    • Ft38 019
    • Ft53 548
    • Ft180 603
    • Ft38 057
    • Ft45 307
    • Ft123 256
    • Ft59 248
    • Ft40 253
    • Ft8 552
    • Ft9 502
    • Ft15 523
    • Ft9 819
    • Ft48 795
    • Ft25 345
    • Ft28 514
    • Ft31 682
    • Ft44 040