Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Pierwszy raz tu na zakupach. Jeszcze nie poleciał. Trochę wadliwy kabel serwerowy... Możesz dać mi radę, dlaczego jest taki przereklamowany?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Zadowolona z produktu logistycznego wielkie tylko brak i czoło po prostu przyjechał pokochał drona na pierwszym wrażeniu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Ładowarka USB nie jest dostępna

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Podoba mi się dron. Dobrze na początek. Przybyłeś na czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Cóż, był dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Bardzo piękny dron, bardzo dobrze zbudowany, świetna opcja dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Bardzo szczęśliwa, szybka dostawa, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Nie otrzymałam produktu, by potwierdzić bezwiedną dostawę. Powiedziano mi, że już ją dostarczono. Ale nie tak przez pomyłkę kliknąłem, aby potwierdzić dostawę produktu. Nie otrzymałem jeszcze artykułu proszę sprawdzić Numer zamówienia: 95210956

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Moja siostrzenica powiedziała, że poszła do przyjaciela, żeby nauczyć się go używać Położył na biurko, niż lubił to zacząć, to rozdmuchuje cały kurz na jego biurku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dron pri prvnim letu prestal komunikovat a uletel. Jiz jsme ho nenasli. Zustal nam ruksak a ovladac.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 965
    • Ft35 356
    • Ft79 308
    • Ft81 677
    • Ft20 816
    • Ft58 290
    • Ft85 917
    • Ft74 681
    • Ft10 241
    • Ft39 652
    • Ft114 337
    • Ft5 615
    • Ft8 919
    • Ft22 898
    • Ft5 053
    • Ft67 081
    • Ft43 948
    • Ft14 881