Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(600)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(600)
    • 5 Star(554)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Polecam go każdemu, kto jest nowy w Drones. Od dnia wydania mojego zamówienia przyszedł bardzo szybko, a nawet w okresie kwarantanny (mniej niż 15 dni z Hiszpanii do Grecji). Wynik tego zakupu był więcej niż się spodziewałem, jest solidna konstrukcja, wygląda na to, że wykonano poważne prace nad Dronem i wszystkimi elementami, które mu towarzyszą z jego firmy za pieniądze, które kosztuje. Gratulacje dla firmy! Konstruktywnie znalazłem minus, że kamera powinna być ostrożniejsza w montażu z Gimbalem i jego projektem. (Wystaje nieco z łodzi, a ramiona motorowe są trochę na Gimbal, kiedy się zginają) Inaczej nie narzekam! Chce zwrócić uwagę na każdego, kto zamierza go kupić, aby upewnić się, czy jego telefon 4G jest kompatybilny z 5G wifi drona. Nie zauważyłem tego i chociaż moja komórka jest modelem 4G z 2018 nie widzi drona Wifi, na szczęście miałem zapasowy telefon nieco starszy model 4G i rozpoznaje drona Wifi. Pilot jest bezbłędny, ma ładowalną baterię jak Dron, i pasuje idealnie do pilota, nie widzę nic negatywnego do powiedzenia! Próbowałem i jego obsługa jest idealna, jego funkcje są doskonałe! Wszystko działa prawidłowo i GPS ma dokładne pozycje, również jego bateria ma bardzo dobrą autonomię, cytuję kilka zdjęć i filmów poniżej, aby zobaczyć wyniki! To jeden z najlepszych wyborów w Dronie, który nie chce dać zbyt dużo pieniędzy. Za mniej pieniędzy może mieć porządnego Drona bez pozbawiania go cech bardziej zaawansowanych Dronów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Bezproblemowa wysyłka była jeszcze wcześniej wtedy szacunkowa. Otwarto pakiet, aby zobaczyć zdjęcie na pudełku było inne niż dodać. Czy 😡 spojrzał na tył pudełka, aby zobaczyć, że nic z 4 różnych dronów nie było oznaczone, aby pokazać zawartość. Prawie jej nie otworzyłem. Czy dron był tylko innym kolorem. Czekam tylko na większą pojemność 🔋

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Niestety dotarł z uszkodzonym silnikiem i śmigłem. Nie mogłam nawet do niego zadzwonić... Bardzo smutne, że czekam na kontakt, aby zwrócić produkt lub go wymienić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Za drugim razem, gdy leciałem dronem, miał około 10 metrów wysokości, zobaczyłem wypuszczony kawałek i nagle dron spadł! Najwyraźniej jest zablokowany jeden z silników!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Otrzymałem go dzisiaj, przed terminem 21 maja. Bardzo dobrze zapakowane i zgodnie z tym, co było wymagane. Sprzęt w idealnym stanie. Zarekomenduję to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Mto bom o drone, apesar da demora da entrega, já fiz o teste, e um bom drone de entrada pra quem tem interesse nesse hobby... Drone guerreiro, drone valente...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Bardzo szybka dostawa trwała około 15 dni, a produkt był bardzo dobrze zapakowany i ze wszystkiego, co powiedział produkt oprócz, przez opakowanie przyszedł w innym kolorze! Ale produkt jest rewelacyjny i warto..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobry ten dron, polecam każdemu, kto kupuje, aby nie wypuścić go w pobliżu wieży przekaźnikowej, ponieważ przeszkadza w sterach i w otwartych miejscach. Ponieważ prawie straciłem drona, gdyby nie zdolność uwalniania się na otwarte miejsca, pękłaby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Zamówienie przybyło zgodnie z życzeniem i w dobrym stanie, podkreślić dla opakowania, które dotarły w doskonałym stanie. Przesyłka odbywała się w określonych terminach. Nie sprawdziłem jeszcze wszystkich funkcji drona. To był mój pierwszy zakup w Banggood i moje pierwsze wrażenie było bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wielkie dzięki dla Banggood, Buffalo i Fastway za szybką dostawę. Złożyłem zamówienie 9 stycznia, a przedmiot otrzymałem 26 stycznia. Wszystko jest w porządku i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft92 379
    • Ft57 337
    • Ft181 575
    • Ft37 587
    • Ft36 634
    • Ft51 138
    • Ft76 451
    • Ft111 177
    • Ft38 224
    • Ft8 598
    • Ft73 820
    • Ft63 708
    • Ft22 296
    • Ft9 554
    • Ft32 968
    • Ft16 552
    • Ft179 345
    • Ft27 393