Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    ...dla jego pieniędzy... Jest doskonały dla chłopców... Robi swoje... I pomaga im w codziennej aktywności... Powinien mieć czystszy ekran, ale... Co dwa miesiące spędzamy kolejny dzień z gimnastyki. Szybka misja!?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    To jest w porządku za 6 dolców. Ma angielskie menu, ale wysyła moje powiadomienia w języku greckim. Bateria mi się wyczerpała od pięciu dni. Moje kroki są trochę więcej niż w Micelarnym 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobry produkt, opakowanie połamane pocztą lokalną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bardzo szybko cię wysłał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Zamówienie zapakowane w dniu 03.12. i dostarczone w dniu 22.12. Smartwatch z bardziej podstawowymi funkcjami, ale działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Podstawowy zegarek, ale bardzo ładny. Dla tych, którzy szukają czegoś w małej cenie jest to idealny zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobra Jakość poprzez wprowadzenie ceny szybkie dostawy 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Otrzymane Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Jest piękny, kwadrat nie jest dla mnie zbyt fajny, ale to kwestia osobistej opinii, możesz nawet umieścić zdjęcie. Dotyk jest świetny i jest bardzo prosty w ruchu. Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Dobra, dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 112
    • Ft16 697
    • Ft11 944
    • Ft10 528
    • Ft11 592
    • Ft27 312
    • Ft21 098
    • Ft21 052
    • Ft10 525
    • Ft9 112
    • Ft20 033
    • Ft7 484
    • Ft20 505
    • Ft11 716
    • Ft17 087
    • Ft12 956
    • Ft13 018
    • Ft5 108