Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2555)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2555)
    • 5 Star(2318)
    • 4 Star(111)
    • 3 Star(73)
    • 2 Star(34)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Bardzo dobrze zapakowany, łatwy w instalacji i działa doskonale. Wyświetlacz jest jasny i przejrzysty, obraca się o 360°, aby umożliwić dopasowanie powyżej lub poniżej urządzenia kranu w zależności od systemu. Jest bardzo lekki, więc teoretycznie można go użyć na końcu głowicy prysznicowej, ale byłoby to na drodze do przymiarki w moim przypadku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • milosh
    BA
    06/09/2021

    Świetny produkt, działa naprawdę dobrze. Początkowo zamówiłem go, aby ułatwić ustawienie odpowiedniej temperatury podczas kąpieli naszych dzieci, ale od tego czasu zarówno ja, jak i moja żona zaczęliśmy go używać, aby ułatwić temperaturę wody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Gosto do aspeto em si, boa apresentação em uma caixa finesse e funciona na perfeição. Dependendo do caudal da água assim teremos uma boa iluminação.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Imponująca laska do mnie bardzo szybko, zwłaszcza w miesiącu, gdzie prawie każdy w moim kraju jest na urlopie. Jakość jest świetna i przyszedł do mnie w świetnym opakowaniu.Robi to, co mówi i uważam to za bardzo pomocne zwłaszcza, gdy masz dzieci i musisz być ostrożny z temperaturą wody. Jeszcze jeden szczęśliwy zakup od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Plastic material! It came with a small scratch! I thought it was better quality! Overall good and functional so far!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Good quality. Restricts water flow a bit, bit that was expected. The screen can only show numbers one side up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Jest w bardzo dobrym stanie! Obiekt został zainstalowany, nie ma jeszcze przecieków. Wygląda na to, że działa. Jeśli temperatura jest taka, na jaką wygląda, nie jestem pewien, czy będę musiał porównać ją z innym termometrem. Najwyraźniej mniej więcej odczyt powinien być prawie prawidłowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Wszystko jak w opisie.Materiał zewnętrzny jest plastikowy.Powinieneś spodziewać się spadku natężenia przepływu wody, ale to jest normalne. Jego ++it pokazuje, że temperatura jest poprawna i będzie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    I ordered two pieces, and they came in the same package (bag). One piece had its box torn apart, but the device itself was undamaged. The other still had the vinyl wrapper intact. Great device, by the way. I have for half a year now (my first order) and it's still working fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Super, 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 945
    • Ft9 174
    • Ft5 569
    • Ft7 208
    • Ft15 074
    • Ft2 291
    • Ft7 568
    • Ft23 923
    • Ft16 385
    • Ft5 674
    • Ft5 674
    • Ft6 814
    • Ft8 191
    • Ft53 753
    • Ft4 540
    • Ft10 974
    • Ft11 305
    • Ft26 218