Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2021

    Chcę podłączyć kilka świateł do & większość istniejących elementów ma wiele połączeń kablowych ze starszymi osprzętami. Tak więc niektóre z nich mogą łatwiej zainstalować szybki top wtykowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Jak opisano, ładny przedmiot, został częściowo śledzony przez Rosan Express. Dzięki i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Dobra, wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Ładna rzecz i wszystko jest jak z wyjątkiem. Bardzo dobrze spakowane..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Καλό σαν ιδέα και χρήσιμο , εγώ δεν μπόρεσα να το δουλέψω γιατί ήταν κάπως μικρό, για καλώδιο 2,5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zaskakująco solidnie wykonane i skuteczne. Takie same jak drogie, które można kupić i tak samo łatwe w użyciu. Nie jestem w 100% pewien, czy zaufam jednemu z 450V, rysując 32A, ale nie potrzebuję tego rodzaju obsługi. Już na miejscu w okablowaniu i trzyma się dobrze jak na razie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Aby szybko dowiedzieć się, gdzie je zainstalować....se Są one w dobrej jakości i oczekujemy, że spełniają standardy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Connectors appear to be well made. Nice packaging and arrived in a respectable amount of time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Przesyłka przyszła z dużym opóźnieniem, ponieważ nie mieli materiałów w magazynie. Wykonali zamówienie na 3 tygodnie. Dobre wykonanie i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 852
    • Ft2 493
    • Ft2 493
    • Ft2 493
    • Ft2 138
    • Ft2 493
    • Ft3 566
    • Ft5 707
    • Ft2 138
    • Ft2 493
    • Ft3 566
    • Ft6 776
    • Ft2 852
    • Ft2 852
    • Ft3 566
    • Ft3 566
    • Ft2 274
    • Ft3 207