Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2022

    Gładka ulotka, utrzymuje pozycję w powietrzu, świetnie lata, robi dobre zdjęcia. Jakość wideo niska, zasięg nieco mniejszy niż reklamowany, odległość w aplikacji nie jest dokładna. Pełna recenzja na stronie „Van City RC"

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2022

    Łatwe do kontrolowania, bardzo mała maszyna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Szybka dostawa we Włoszech wszystko ok na teraz spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2022

    Bardzo dobrze, że dron. Wszystkim, którzy chcą rozpocząć działalność, gorąco polecam. Przyleciało dużo wcześniej i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Just received my order and in a timely fashion. I would have liked faster shipping though. arrived in perfect condition. Flies very nice and stable. I paid 70 dollars , one battery. Hope I can order more batteries now. Haven't fully tested all features yet just the basics. Took a nice picture but have not tried the video yet. Seems to be nice for the small amount of money

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Przedmiot dotarł w idealnym stanie i przed czasem. Dziękuję, Banggood. Podzieli się szczegółami lotu po testach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Wszystko tak, jak opisano... Super produkt, rekomendowany sprzedawca...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Wyglądasz na bardzo kruchą. Jeszcze go nie przetestowałem /Przybyli szybko

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2022

    Wygląda na to, że to dobra ulotka. Aplikacja jest okropna, nawet nie wyświetla baterii / wyświetlacza ekranu nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$14.99
    • US$32.99
    • US$229.99
    • US$43.99
    • US$23.99
    • US$32.99
    • US$30.99
    • US$99.99
    • US$284.99