Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1094)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1094)
    • 5 Star(925)
    • 4 Star(99)
    • 3 Star(45)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Zaczyna się bez żadnych problemów. Dołączony pilot wymaga trzech baterii AAA, a aplikacja może również obsługiwać drona. Jednak przy podłączeniu z aplikacji (KY FPV) nie można połączyć się z Androidem (przy użyciu Pixel4a) i można uruchomić tylko iOS. Nie mogłem połączyć Androida z innej aplikacji (np. FHDFPV). Jeśli masz urządzenie iOS, trudno jest nakręcić film. Kiedy kij, który może naprawić smartfona, jest włożony do zdalnego sterownika, trudno go zdobyć, ale można go łatwo usunąć, przykładając siłę do góry od korzenia zdalnego sterownika. Był trudny w obsłudze i uderzyłem go kilka razy w pokoju, ale jeszcze się nie zepsuł. Zarówno śmigło jak i śmigło miały cztery zapasowe. To mój pierwszy dron, więc niewiele o nim wiem, ale wygląda na to, że działa jako zdalne wejście kontrolera.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Za cenę jest to doskonały produkt, może dać okazję dowiedzieć się, czy chcesz wejść do świata quadcopter. Bateria trwa ~10 mm, gdy nie jest podłączona do telefonu, trwa 40 minut, aby naładować, a to jest tylko dlatego, więc nie sfrustrowany, zastanawiam się, czy mogę znaleźć kompatybilną baterię, aby kupić. W przeciwnym razie polecam. Miałem już droższą, i chciałbym powiedzieć, że z tą można odkryć, co to jest pilotować jedną z tych rzeczy, tak jak 100 czy 200 dolarów, po tym, Musisz wydać więcej niż 500 dolarów na jedną dobrą, czy jest to do zdjęć/wideo lub fpv wyścigowych

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dron przybył za 5 dni, nie wiem jak to zrobili. Ten mały dron, który próbowałem, działa dobrze. Posiada funkcję samodzielnego wstawania i pozostaje stabilny na wysokości 5 metrów nad ziemią, po czym udaje się nim nieźle manewrować. Z mojego punktu widzenia kamera jest wyraźnie widoczna. Może być również sterowany z telefonu komórkowego (nieco dla mnie trudne). Uważaj, aby nie zgubić śruby podczas uderzenia jest jakaś część. Ten produkt jest wart więcej niż koszt. I mówię ci, ten mały dron, potrzebował mnie, by zdobyć droższe. Funkcja 360 stopni jest zbyt zabawna, włącza się i można ją odzyskać. Aparat nie ma stabilizatora, jeśli można go trzymać w miejscu, robi dobre filmy i zdjęcia. Lansenxi Isrc byliście naprawdę dobrzy budowniczy drona jest utrzymać ceny niskie, aby każdy wiedział, że jesteście specjalistami. Bardzo dobry zespół Banggood Nie spodziewałem się takiego produktu, dobry, i mamy nadzieję, że nowy dron, który wysłałem wziąć jest również doskonały. Przepraszam za zdjęcia lotnicze, ale bałem się je zgubić i złamać i nacisnąłem wszystkie przyciski i joysticki, aby to znaleźć, więc zobacz zdjęcia trawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Bardzo fajny mały dron. Niemal niezniszczalny, bo rozbijałem go wiele razy. Nie uszkodziłem jeszcze nawet ostrza śmigła. To mój pierwszy dron i uwielbiam go. Zasięg jest świetny, jak dotąd nigdy nie wyszedłem poza zasięg. Wleciałem tak wysoko, że ledwo go widziałem, ale i tak mogłem go sprowadzić w kontrolowany sposób. Jest to bardzo łatwe dla operatora po raz pierwszy latać. Aplikacja jednak jest trochę słaba, zdecydowanie wymaga więcej pracy, ale i tak prawie nigdy nie korzystam z aplikacji, ponieważ jest to tak dużo zabawy, aby latać z pilotem. Teraz wychodzę w czasie przerwy na lunch i latam nim przez pół godziny z mojego lunchu, zwykle używam tylko baterii i pół na pół godziny. Zgaduję, że masz co najmniej 10-15 minut z jednej baterii w pełni naładowane i trwa to około 45 minut do godziny, aby naładować zapas. Uwielbiam latać dronem i to sprawia, że myślę o bardziej profesjonalnym dronie. Za taką cenę kupiłbym to cały dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jest to idealny dron dla początkujących, którzy chcą spróbować i dostać się do hobby. Właśnie otrzymałem przesyłkę i powiem, że jestem pod wrażeniem. Wszystko jest w idealnym stanie. Nie mogę się doczekać lotu, jak tylko pogoda się poprawi. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przyleciałem drona w dobrym stanie i czas dostawy ustalony, i poleciałem do mojego syna od 9 lat bez żadnego problemu, z Monterrey Meksyku dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    o drone e top demais... essa queise pedi como acessórios,o mesmo nao acompanha.. o drome e muito top apenas pra diversão,nada profissional.. um pouco complicado de controlar devido ser bem valente... estressado demais ...kkkk recomendo... demorou 60 dias pra chegar...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    To przyszło szybko i najwyraźniej jest legalne... Obsługa smartfonów nie pasuje do XIAOMI Uwaga 8 PRO jest stosunkowo mała. Teraz to jest testowanie 🤳🏻😁🆙

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Otrzymane idealnie, jak opisano w ogłoszeniu. Przetestowałem go i bardzo mi się podobał. Głównie polecam zacząć na FPV coraz z symulatora samego lotu jest bardzo niski koszt tylko wtedy odjazd na jeden koszt i funkcje wyższe w górę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Jest dość lekki i łatwy do kontrolowania, korzystniejsze koszty. Wygląda na to, że to dość trudne. Ty też dotarłeś tu dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$62.89
    • US$112.99
    • US$45.99
    • US$16.99
    • US$32.99
    • US$70.99
    • US$38.99
    • US$83.99
    • US$169.99
    • US$149.99
    • US$139.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$35.99
    • US$46.99
    • US$539.00
    • US$1,479.99