Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(788)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(788)
    • 5 Star(692)
    • 4 Star(73)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Nie miałem czasu spróbować mojego mini drona. Ale powiem ci jedno, to nie do zniesienia, a aplikacja ma, od komend głosowych do dowolnego miejsca, gdzie chcesz jechać, pozycji telefonów komórkowych do pozycji ruchowych, i przez samo komendę. 5☆☆☆☆☆ Dopóki go nie pokonamy, radzę ci użyć ochraniaczy śmigła.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Niezły dron dla amatorów. Sprawa jest tak wygodna, bo wszystko jest na swoim miejscu. Łatwo połączyłem się z telefonem przez aplikację. Na początku trudno jest pilotować amatorom, ale uważam, że będzie łatwiej z ćwiczeniami. Przez kwarantannę nie przetestowaliśmy go na zewnątrz. Kamera jest w porządku, nic specjalnego, ale wykonuje swoją pracę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Mały dron jest gotowy do szybkiego działania, a pierwsze ładowanie baterii wystarcza na kilka minut ćwiczeń. Wymaganą aplikację można pobrać za pomocą kodu QR z instrukcji użytkownika. Jest po prostu podłączony przez WLAN, który wysyła dron. Jakość kamery zdecydowanie nie jest 4K, ale absolutnie wystarczająca do latania. Ale powinno się to odbywać tylko wtedy, gdy wiatr się nie rusza, ponieważ dron jest bardzo wietrzny. Bez połączenia leci całkiem dobrze, z połączeniem WLAN i transmisją obrazu wydaje mi się, jakby miał problemy z odbiorem, a tym samym „input lag", co może się źle skończyć w niektórych sytuacjach. Ale wszystko w jednym mogę dać w cenie zdecydowanie 4 gwiazdki. Właściwie nawet 5, ale do tego reakcja drona musiałaby być lepsza. Wydajność cenowa 5 gwiazdek, wynik 4 gwiazdek. Dron jest bardziej odpowiedni dla zaawansowanych i zdecydowanie nie dla początkujących. Niestety, pilot wydaje się bardzo tani, co nie umniejsza całości. Pamiętaj, że masz dobrze latającego drona, w tym kamerę, która ma wyraźną cenę.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Zaczyna się bez żadnych problemów. Dołączony pilot wymaga trzech baterii AAA, a aplikacja może również obsługiwać drona. Jednak przy podłączeniu z aplikacji (KY FPV) nie można połączyć się z Androidem (przy użyciu Pixel4a) i można uruchomić tylko iOS. Nie mogłem połączyć Androida z innej aplikacji (np. FHDFPV). Jeśli masz urządzenie iOS, trudno jest nakręcić film. Kiedy kij, który może naprawić smartfona, jest włożony do zdalnego sterownika, trudno go zdobyć, ale można go łatwo usunąć, przykładając siłę do góry od korzenia zdalnego sterownika. Był trudny w obsłudze i uderzyłem go kilka razy w pokoju, ale jeszcze się nie zepsuł. Zarówno śmigło jak i śmigło miały cztery zapasowe. To mój pierwszy dron, więc niewiele o nim wiem, ale wygląda na to, że działa jako zdalne wejście kontrolera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Za cenę jest to doskonały produkt, może dać okazję dowiedzieć się, czy chcesz wejść do świata quadcopter. Bateria trwa ~10 mm, gdy nie jest podłączona do telefonu, trwa 40 minut, aby naładować, a to jest tylko dlatego, więc nie sfrustrowany, zastanawiam się, czy mogę znaleźć kompatybilną baterię, aby kupić. W przeciwnym razie polecam. Miałem już droższą, i chciałbym powiedzieć, że z tą można odkryć, co to jest pilotować jedną z tych rzeczy, tak jak 100 czy 200 dolarów, po tym, Musisz wydać więcej niż 500 dolarów na jedną dobrą, czy jest to do zdjęć/wideo lub fpv wyścigowych

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Gostei do mini drone, antes de chegar achei que seria um pouco maior pelas fotos que vi, veio com as três baterias pedidas, veio com a câmera, kit de hélices para repor, funcionando normalmente o drone, o controle e câmera, o aplicativo foi bem simples de usar, depois de baixar o app no celular ligue o drone e ligue o wifi do celular e procure o ele para conectar com a câmera. Primeira compra pelo site, fiquei surpreso com a rapidez que chegou (17 dias no total), não fui taxado e o rastreamento sempre foi atualizado, recomendo o produto para quem deseja adquirir um mini drone.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Czas dostawy był dobry i produkt też. Pilot wydaje się tani, ale dron jest wytrzymały, co się liczy. Kilka razy rozbiłem moją i złamałem wszystkie zabezpieczenia, ale dron nadal działa. Ogólnie, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szczerze polecam tego sprzedającego i tego drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Produkt przybył w 18 dni tutaj w moim mieście w idealnym stanie, dobrze zapakowany produkt i bardzo piękny jestem bardzo zadowolony z noty sprzedawcy 1000 dla tych quesitos, nadal będę testować produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dron bardzo dobry do uruchomienia kamery rozsądnej za cenę. Miałem inne jeszcze większe zabawki albo tylko umysł do przetestowania i to wyszło najlepsze ze wszystkich... Polecam to.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Essa é a minha primeira compra da Banggood, chegou em 21 dias, estou muito satisfeito ! Tenho mais duas a caminho um celular ulephone ip68 e um dooge ip68. Quanto ao drone, fantástico muito bom, meu filho ficou muito feliz, obrigado Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 677
    • Ft47 327
    • Ft17 277
    • Ft18 013
    • Ft11 295
    • Ft26 258
    • Ft22 215
    • Ft13 127
    • Ft47 327
    • Ft18 865
    • Ft5 188
    • Ft21 067
    • Ft11 634
    • Ft25 342
    • Ft23 980
    • Ft35 418
    • Ft109 624
    • Ft36 777