Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(940)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(940)
    • 5 Star(815)
    • 4 Star(84)
    • 3 Star(32)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Zaczyna się bez żadnych problemów. Dołączony pilot wymaga trzech baterii AAA, a aplikacja może również obsługiwać drona. Jednak przy podłączeniu z aplikacji (KY FPV) nie można połączyć się z Androidem (przy użyciu Pixel4a) i można uruchomić tylko iOS. Nie mogłem połączyć Androida z innej aplikacji (np. FHDFPV). Jeśli masz urządzenie iOS, trudno jest nakręcić film. Kiedy kij, który może naprawić smartfona, jest włożony do zdalnego sterownika, trudno go zdobyć, ale można go łatwo usunąć, przykładając siłę do góry od korzenia zdalnego sterownika. Był trudny w obsłudze i uderzyłem go kilka razy w pokoju, ale jeszcze się nie zepsuł. Zarówno śmigło jak i śmigło miały cztery zapasowe. To mój pierwszy dron, więc niewiele o nim wiem, ale wygląda na to, że działa jako zdalne wejście kontrolera.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Nie miałem czasu spróbować mojego mini drona. Ale powiem ci jedno, to nie do zniesienia, a aplikacja ma, od komend głosowych do dowolnego miejsca, gdzie chcesz jechać, pozycji telefonów komórkowych do pozycji ruchowych, i przez samo komendę. 5☆☆☆☆☆ Dopóki go nie pokonamy, radzę ci użyć ochraniaczy śmigła.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Gostei do mini drone, antes de chegar achei que seria um pouco maior pelas fotos que vi, veio com as três baterias pedidas, veio com a câmera, kit de hélices para repor, funcionando normalmente o drone, o controle e câmera, o aplicativo foi bem simples de usar, depois de baixar o app no celular ligue o drone e ligue o wifi do celular e procure o ele para conectar com a câmera. Primeira compra pelo site, fiquei surpreso com a rapidez que chegou (17 dias no total), não fui taxado e o rastreamento sempre foi atualizado, recomendo o produto para quem deseja adquirir um mini drone.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Czas dostawy był dobry i produkt też. Pilot wydaje się tani, ale dron jest wytrzymały, co się liczy. Kilka razy rozbiłem moją i złamałem wszystkie zabezpieczenia, ale dron nadal działa. Ogólnie, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Szczerze polecam tego sprzedającego i tego drona.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Za cenę jest to doskonały produkt, może dać okazję dowiedzieć się, czy chcesz wejść do świata quadcopter. Bateria trwa ~10 mm, gdy nie jest podłączona do telefonu, trwa 40 minut, aby naładować, a to jest tylko dlatego, więc nie sfrustrowany, zastanawiam się, czy mogę znaleźć kompatybilną baterię, aby kupić. W przeciwnym razie polecam. Miałem już droższą, i chciałbym powiedzieć, że z tą można odkryć, co to jest pilotować jedną z tych rzeczy, tak jak 100 czy 200 dolarów, po tym, Musisz wydać więcej niż 500 dolarów na jedną dobrą, czy jest to do zdjęć/wideo lub fpv wyścigowych

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dron bardzo dobry do uruchomienia kamery rozsądnej za cenę. Miałem inne jeszcze większe zabawki albo tylko umysł do przetestowania i to wyszło najlepsze ze wszystkich... Polecam to.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Essa é a minha primeira compra da Banggood, chegou em 21 dias, estou muito satisfeito ! Tenho mais duas a caminho um celular ulephone ip68 e um dooge ip68. Quanto ao drone, fantástico muito bom, meu filho ficou muito feliz, obrigado Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    To mini dron, który może być używany, ponieważ jest złożony, więc dobrze się go nosi, a jakość kamery jest lepsza niż myślałem. Wydajność lotu jest również dobra.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Paczka dotarła na czas. Ten dron pasuje do moich oczekiwań. Lot stabilny na początek. Filmik jest plusem, ale nie musisz go kupować tylko po to. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dron przybył za 5 dni, nie wiem jak to zrobili. Ten mały dron, który próbowałem, działa dobrze. Posiada funkcję samodzielnego wstawania i pozostaje stabilny na wysokości 5 metrów nad ziemią, po czym udaje się nim nieźle manewrować. Z mojego punktu widzenia kamera jest wyraźnie widoczna. Może być również sterowany z telefonu komórkowego (nieco dla mnie trudne). Uważaj, aby nie zgubić śruby podczas uderzenia jest jakaś część. Ten produkt jest wart więcej niż koszt. I mówię ci, ten mały dron, potrzebował mnie, by zdobyć droższe. Funkcja 360 stopni jest zbyt zabawna, włącza się i można ją odzyskać. Aparat nie ma stabilizatora, jeśli można go trzymać w miejscu, robi dobre filmy i zdjęcia. Lansenxi Isrc byliście naprawdę dobrzy budowniczy drona jest utrzymać ceny niskie, aby każdy wiedział, że jesteście specjalistami. Bardzo dobry zespół Banggood Nie spodziewałem się takiego produktu, dobry, i mamy nadzieję, że nowy dron, który wysłałem wziąć jest również doskonały. Przepraszam za zdjęcia lotnicze, ale bałem się je zgubić i złamać i nacisnąłem wszystkie przyciski i joysticki, aby to znaleźć, więc zobacz zdjęcia trawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$62.99
    • US$29.74
    • US$34.99
    • US$147.99
    • US$87.99
    • US$136.99
    • US$39.99
    • US$22.99
    • US$349.00
    • US$209.38
    • US$22.60
    • US$46.99
    • US$33.90
    • US$199.99
    • US$499.99
    • US$529.99
    • US$299.15