Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(570)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(570)
    • 5 Star(504)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2020

    Najtańsze na stronie w tej chwili nie mogę powiedzieć, czy faktycznie odstrasza owady i zwierzęta, które obiecuje odgonić. Zużycie 2 watów. Powinien być zainstalowany od 20 do 80 cm wysokości, aby uzyskać jak najlepszy wydajność. Spróbuję w ciągu kilku dni, by sprawdzić jego skuteczność

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Towary były dobrze zapakowane, częstotliwość urządzenia od 20 do 65 MHz- ludzkie ucho nie słyszy. Tylko zielony wskaźnik, gdy światło jest włączone. Jakoś to rozwiążemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Bardzo skuteczny środek na komary. Zatknąłem go i kilka komarów latających w promieniu 5m zniknęło. Dzięki sprzedawcy i banggood, polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Przybył do Sri Lanki za 2 tygodnie. Jedna szpilka została uszkodzona podczas transportu. Udało się naprawić to przy użyciu kleju. Wygląda na to, że działa tak jak oczekiwano na komary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Sajnos hibásan érkezett,még nem tudtam kipróbálni:(

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Otrzymałem produkt z problemami skrętu szpilek przez źle wykonane opakowanie i bez ochrony, rozwiązał problem poprzez naciągnięcie zapinek palcami, co może zaburzać jego funkcjonowanie. Produkt jest w normie, ale nie sprawdziłem jeszcze jego skuteczności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Chociaż produkt ma problem, nie będę psuł ci gwiazd, teraz robisz, co chcesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Zajęło mi to około miesiąca... Wydaje się być bardziej odporny niż na zdjęciu, ale nie testowałem... Tylko szczegół jest taki, że jest z amerykańskim wzorem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Dzięki, ale komar ugryzł!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,839
    • Ft9,499
    • Ft7,463
    • Ft5,038
    • Ft3,391
    • Ft6,784
    • Ft4,069
    • Ft3,730
    • Ft4,748
    • Ft9,499
    • Ft9,499
    • Ft6,167
    • Ft10,178
    • Ft6,445
    • Ft9,499
    • Ft7,803
    • Ft5,859
    • Ft4,409