Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Mężczyzna optymalizować plastikowe dziewczyny problem, który pęka ze wszystkich stron Nie polecam tego ważnego (taca i cały plastik, który porusza, podpora buze, a także plastik i porusza się z kalibracją wrażenia casi niemożliwe za drogie jak na to, co to jest) Masz wskazówkę, żebym lepiej drukował

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dobra podstawowa drukarka początkująca. Dla doskonałej edukacji dzieci, odpowiednie jest pokrycie. Oprogramowanie jest łatwe w użyciu, bardzo dobre. Wyświetlacz drukarki i przejrzysty. Wały są bardzo nawilżane. Kupiłem ją jako drugą drukarkę obok drukarki dwuwytłaczowej 400X400X400. Proszę zauważyć, że nie jestem początkującym pisarzem mojej opinii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Przybyli dzisiaj, świetne opakowanie. Pierwszy odcisk nie był dobry, ale prawdopodobnie nie zrobiłem dobrego wypoziomowania łóżka. Karta SD nie może być sformatowana na NTFS, drukarka jej nie rozpozna. Nie za głośno, nie za głośno. Wydaje się dobry zakup na początek druku 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Świetna jakość 3D na poziomie produkcji/wjazdów. Jeśli dla niskich poziomów cen, z PLA lub gdy jest stosowany, gdy łóżko podgrzewane jest niedostępne. Idealna drukarka poziomu wejścia. Suwaczki łożyskowe z tworzyw sztucznych, które są dokładne, ale nie są zalecane do produkcji przemysłowej. Nie ma grzejnika!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo ładny i mały. Więcej niż akceptowalny czas dostawy. Łatwa konfiguracja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Wszystko zgodnie z opisem 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Cześć Kupiłem tę drukarkę 3D na urodziny moich synów, ale nie działa. Nie może drukować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Zgodnie z komunikatem Przy rozpakowaniu jednego z elementów, które blokują oś jest podzielone na kilka części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Trzeba trochę poprawić osiowy kołowrotek, jest fatalnie wkręcony w plastykę, i najlepsza zmiana i zachód,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft140 437
    • Ft106 551
    • Ft57 702
    • Ft52 891
    • Ft70 217
    • Ft54 952
    • Ft39 686
    • Ft140 437
    • Ft64 111
    • Ft41 353
    • Ft112 657
    • Ft79 376
    • Ft54 036
    • Ft63 809
    • Ft104 979
    • Ft173 718
    • Ft115 710
    • Ft5 187