Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1401)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1401)
    • 5 Star(1326)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-26 11:14:26

    Chegou bem embalado, antes do prazo, a dificuldade foi com os correios Brasileiro. Produto com caixa manual apenas, acredito que venha sem acessório. Recomendo, Satisfeito!

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-30 13:58:43

    demorou mais chegou... produto funcionando agora só começa os trabalhos

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-03 08:10:03

    Very nice variable power supply😊 really help me in my lab, Ammeter show the current consumption as the load varies! Thank you seller and Bangood as well

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-17 17:47:48

    L'alimentatore funziona perfettamente. Viene venduto completo di cavo di alimentazione. La ventola entra in funzione solo quando serve.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-22 10:56:57

    Chegou perfeitamente como mostra na Banggood A vista interna da fonte demostra a qualidade do produto, funciona perfeitamente. Parabens Banggood, nos agradecemos por serem tão serios nos produtos que vendem.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-04 03:51:52

    Den her er super fed til mine tattoo maskiner, selv til mine permanent makeup maskiner . som det ses har jeg lavet en modificeret ledning, men den er perfekt til mit virke. den får nøjagtig den slagstyrke der er brug for, Magnum nåle, skal jo trykke en hel del nåle i huden, så der er det vigtigt med en ordentlig slagstyrke, men også til mange andre ting kan den bruges, en ting er sikkert, jeg skal have en mere, men et par numre større, denne her skulle være min prøve, og jeg er virkeligt

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-29 02:31:36

    За свои деньги отличный блок питания, достаточно точный. Приоритетная европейская доставка просто огонь - быстро и недорого. Продукт рекомендую однозначно.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-06 11:07:42

    Muito boa essa fonte, funcionando a todo vapor.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 176  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>