Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1719)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1719)
    • 5 Star(1621)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Musiałem dokonać naprawy opisanej w „Pytania odpowiedzi" - zmiany złączy z potencjometru regulacji napięcia. To jest tylko problem z tym zasilaniem. Teraz jestem bardzo zadowolony i mogę go polecić, jeśli jesteś w stanie dokonać ostatecznie opisanej modyfikacji. Poza tym problemem jest to zasilanie naprawdę świetne i dobrze wykonane. Używany potencjometr wieloobrotowy zapewnia bardzo płynne ustawienie napięcia wyjściowego. Prąd wyjściowy jest wystarczająco wysoki dla mojego celu. Największą cechą jest kompaktowy rozmiar.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przyleciał szybko (zamówiłem w dniu 202.01.01., otrzymałem go w dniu 05.01.2022) z czeskiego magazynu. To działa perfekcyjnie. Kiedy to zamawiałem, to był bardzo dobry interes, którego teraz nie mam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Nie mogę ustawić go od 5V w dół, idzie bezpośrednio do 0V. Jakie rozwiązanie? W przeciwnym razie jest to dokładny zasilacz.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Szybka wysyłka i szybka dostawa, przetestowane działa normalnie na razie zobaczymy, co się dzieje po użyciu przez jakiś czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Niezła jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Spełnia minimalne wymagania. Zauważ, że nie ma dobrego nastrojenia, więc potrzebujesz dokładniejszych wartości! Super szybka dostawa. Dobry stosunek ceny do jakości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Sprzedawca dobrze uprzejmy i pomógł mi w ogóle, super polecam kupić bez obaw, że i niezawodny, rozwiązał wszystkie moje problemy ze źródłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Niezłe żarcie..... A teraz, aby przetestować...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo szybka dostawa, doskonała jakość / cena. Może to jedne z najlepszych doświadczeń zakupowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Small power supply with high accuracy. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.99
    • US$65.99
    • US$59.99
    • US$10.38
    • US$64.99
    • US$94.17
    • US$36.79
    • US$16.79
    • US$17.31
    • US$99.32
    • US$11.49
    • US$9.59
    • US$9.99
    • US$30.99
    • US$16.99
    • US$24.24
    • US$14.99
    • US$65.82