Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1650)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1650)
    • 5 Star(1560)
    • 4 Star(79)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2020

    Produkt dotarł trochę z powodu strajku poczty, ale w świetnym stanie. Jeśli chodzi o napięcie jak widać n trafi prawe 30 v, ale produkt i świetny! Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Nie mogę ustawić go od 5V w dół, idzie bezpośrednio do 0V. Jakie rozwiązanie? W przeciwnym razie jest to dokładny zasilacz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Szybka wysyłka i szybka dostawa, przetestowane działa normalnie na razie zobaczymy, co się dzieje po użyciu przez jakiś czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Produkt dotarł w prawo, trwało to chwilę z powodu strajku poczty, produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Niezła jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetna fontanna, solidna konstrukcja. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Sprzedawca dobrze uprzejmy i pomógł mi w ogóle, super polecam kupić bez obaw, że i niezawodny, rozwiązał wszystkie moje problemy ze źródłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Spełnia minimalne wymagania. Zauważ, że nie ma dobrego nastrojenia, więc potrzebujesz dokładniejszych wartości! Super szybka dostawa. Dobry stosunek ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Small power supply with high accuracy. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 821
    • Ft17 572
    • Ft15 413
    • Ft3 200
    • Ft17 263
    • Ft29 035
    • Ft7 520
    • Ft5 177
    • Ft5 337
    • Ft17 263
    • Ft4 005
    • Ft10 172
    • Ft4 930
    • Ft22 197
    • Ft3 558
    • Ft4 005
    • Ft24 663
    • Ft2 464