Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(325)
    • 5 Star(263)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-29 11:35:37

    Werkt prima. Kan stem vervormen, zo onherkenbaar bellen. Maar gaat natuurlijk om het bellen, prima geluid en ontvangst. Aanrader.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-26 18:18:10

    funciona bem

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 13:37:40

    esta muy bonito,lo tengo que probar

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-09 13:28:49

    Rapaz, funciona perfeitamente! rsrsrs

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-26 01:08:11

    Telefono piccolissimo, dal peso di pochi grammi, ma che ha tutte le funzioni di un normale telefono, incluso sms, suonerie, vibrazione, bluetooth. Ho testato la durata in conversazione, superando abbondantemente un'ora (per cui credo in stand by si possa raggiungere tranquillamente la giornata ). Molto utile come muletto in situazioni di emergenza. Consiglio l'acquisto.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-09 22:05:22

    Even smaller then expected from the pictures. Still charging the battery now first. Didn't try it yet, but from first impression it looks very ok. Looks very funny. Really only 4,5 cm when closed. Delivery earlier then indicated (more then 2 weeks faster!). Weight less then 20 grams incl battery. Very often I cannot find my keys. Every year (all-together on yearly-base) I used to loose hours searching for my keys everywhere. It saves me so much time and irritation since I can just call to my

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-12 16:36:26

    Quick shipping, arrived in solid package with lots of bauble wrap Works great, no problem after 2 weeks usage. Satisfied, would recommend

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 12:09:10

    great little Phone’s Bluetooth to reg phone put on key chain no need to take phone out to answer

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-17 05:06:35

    Llegó el paquete en su tiempo,parece que está todo en orden

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-14 18:00:40

    beuty phone

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>