Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Jakość sprzętu jest całkiem udana. Jego wymiary są bardzo delikatne. Tyle, że na ekranie jest wiele zadrapań. Zamówiłem dwa tego samego dnia. Drugi produkt dotarł do Chin krótko po 9 dniach wakacji w moim kraju. Ten ładunek został wysłany z holenderskiego magazynu. Holenderski magazyn działa bardzo wolno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Jakość konstrukcji jest bardzo dobra... Bardzo dokładne... tylko podstawa i tył są odmantowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dobrej jakości produkt. Środki prawidłowo. Bardzo szybka dostawa. Banggood jest bardzo szybki i łatwy do zrobienia. Lubię i lubię sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dotarł szybko, mały i dokładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Otrzymany, mniej niż 15 dni, otrzymał przedmiot, nie jest właściwie używany, ale przetestowany i używany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Costruzione molto solida, devo ancora testarne la precisione ma, ad un primo sguardo, direi che rientri tranquillamente nello standard degli utensili simili, molto comodo ed efficace il laser.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobrej jakości produkt. Środki prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Doskonały produkt precyzyjny i łatwy w użyciu, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Kątomierz ładnie wykonany oraz super czytelny wyświetlacz , natomiast jest mało stabilny , po wyzerowaniu kątomierza ostatnia cyfra skacze w zakresie 00,00 do nawet 00,09 st. mimo stabilnego podłoża , dodatkowo wskazania kątomierza są różne w zależności od płaszczyzny pomiarowej na którą obrócimy kątomierz, błąd pomiarowy dochodzi nawet do 00,50 stopnia po mimo kilkukrotnej kalibracji , deklarowana dokładność 0,2 stopnia faktycznie jest na poziomie w okolicy 0,4 do 0,5 stopnia.. Testowane na poziomnicy ramowej maszynowej polskiej firmy VIS . Ogólnie , dobry kątomierz do ostrzenia noży kuchennych , w ustawianiach piły tarczowej oraz na budowę Do bardziej zaawansowanych prac z kątami są to pieniądze wyrzucone w błoto , lepiej dołożyć pieniędzy na bardziej profesjonalny kątomierz cyfrowy,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wskaźnik laserowy jest bardzo przyciemniony Wyczyść ekran odczytu 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 320
    • Ft5 971
    • Ft8 295
    • Ft5 640
    • Ft4 976
    • Ft8 959
    • Ft2 984
    • Ft18 585
    • Ft5 640
    • Ft15 561