Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/08/2021

    Zegarek przypomina g szok i jego piękny jednak...boczna tarcza obracająca się nic nie robi, ma opóźnienie, kiedy podnosi zegarek, aby się obudził, a przyciski są mylące, ponieważ przyciski to 4 przyciski, a 2 z tych 4 spełniają tę samą funkcję. Aplikacja Androida nie mogła ściągnąć innych twarzy zegarka. Dokładność mądra.. Nie jest tak dokładny, ale dobra cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    I like this smart watch. Build quality is same like Casio G-Shock. Watch looks premium on budget price. Good value for money 💰. Thanks banggood for sending me this watch to abudhabi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Mto dobry, przybył w 15 dni, świetny produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dobre opakowanie i płynna dostawa. Było trochę większe niż się spodziewałem, ale wygląda bardzo ładnie. Nie próbowałem. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dorszowe materiały i doskonały wygodny design. Świetna cena, działa świetnie, potwierdzone po 16 dniach do Ryadh KSA Zegarek jest doskonały i sportowy, cena za jego potencjał jest ponad wielki, dotyk jest doskonały i opłata jest dobry, aby go wysłać do Arabii Saudyjskiej jest bardzo szybki, ale jest pewne opóźnienie od lokalnego agenta dostawczego z cierpliwością i stałą komunikacją. Mam swoje dni w ١٦.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    جميل جدا جاري فحص المنتج بعض المواصفات وشكرا

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    excelente producto , superó mis expectativas, fácil de usar , intuitivo. su conexión a la App fue inmediata . Gracias Banggood . En tan solo 22 días lo recibí en mi casa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Inteligentny zegarek, który zamawiam i odbieram jest bardzo dobry, dobra dostawa, dobra dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Naprawdę podobał mi się zegarek, przekroczył moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    it's a big smartwatch, pity not receiving notifications, by other apps like Telegram for example, and can't change that .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$58.99
    • US$38.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$36.99
    • US$39.11
    • US$14.88