Opinie klientów

4.71 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Wypadł z opaski z 10 razy, od małego wstrząsu, albo jeśli jest ciasno na nadgarstku, to wybuchnie! Przyprawa utkwiła w słoiku, próbowałem ją trochę poklepać, ale wypadła mi z testamentu! Więc uważaj. Pociągnij za nią śruby paska zegarka, (po otwarciu) jeden jest normalnie doprawiony, drugi jest ledwo zwinięty! Przeczytałem to w ocenie innej strony, i to naprawdę było! Ja też mam wiele do zrobienia. To była luźna śruba. Jeśli stracisz śrubę, nie znajdziesz niczego takiego nigdzie! To tak jakby było specjalnie zapakowane. Robienie dziwnych rzeczy było takie, że nie mogłem podnieść zamrożonego telefonu, Googlemap na prawie nie, albo ledwo włączyć GPS Aparat jest kiepskiej jakości, prawie nic nie można na nim ustawić! Bardziej niż nic! Musisz go zrestartować kilka razy dziennie, jeśli to albo to nie działa! Nie można przepisywać, edytować numerów telefonów na karcie SIM, można tylko edytować te, które wpisuje się w telefon, to tylko pozwala! Pokaż dobry ostry obraz są piękne na ikonach. Złóż relacje z innymi środkami!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Works very smooth, have google play store, you can listen music, watch movies, the sound is very good and you don't feel it when you do sports. Not good for contact sports 🥊😄 As a phone is good, the microphone is good, sound is clear an loud, but you can use the volume on the screen. It is good that it detaches from the belt, because on internet the image is portret and just on youtube, just in fullscreen videos, the image rotates wide. The battery is enough for one day, but works more if you don't watch movies all day. I like it very much 👍😕

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Niestety nie jestem szczęśliwa. Kiedy otrzymałem Appllp Max, znalazłem sekwencję uruchamiania wyświetlającą wiadomość o skorumpowanym systemie operacyjnym Androida. Wsparcie Banggood nie rozwiązało jeszcze mojego problemu i poprosili mnie o zrobienie filmu o problemie i wrzucenie go na YouTube, aby mogli go obejrzeć, aby zdecydować, co robić. Masz moje informacje o zamówieniach i zrzut ekranu problemu! Jeśli nie możesz tego rozwiązać, daj mi znać, jak to zwrócić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Podoba mi się zegarek! Ale nie podobało mi się to: SMS-y: nie można ściągać zdjęć wysyłanych na telefon. Nie można również wysyłać zdjęć przez tekst. Nic wielkiego, po prostu ściągnij lepszą aplikację SMS-ową. Nie mogę dzwonić. Nie będę kłamał... to bolało. Może je otrzymać, ale nie można ich umieścić Aplikacja pogodowa w temperaturze repost w Celsjuszu. Eh...oh dobrze. Ciężko jest zobaczyć ekran w bezpośrednim świetle słonecznym. Co jest bólem w szyi Nie można usunąć aplikacji, których nie/nie chcesz użyć. Ogólnie, daję 8 na 10. Nadal bardzo zadowolony z produktu i podziwu, gdy ludzie go zauważają. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, co mają na smartfony... czy cokolwiek to jest, w ciągu następnych dwóch lat.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Piękny zegarek i doskonała obsługa nawet do rozmów telefonicznych w 4g. Szybka wysyłka bez ceł. Wiarygodny sprzedawca

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Uwielbiam ten zegarek. Jest dość duży, ale naprawdę ładny. Zegarek został dostarczony dość szybko przed datą, którą podali. Oprogramowanie do zegarka nadal potrzebuje naprawy błędów. Jest trochę chłodny, ale ogólnie świetny produkt. Miejmy nadzieję, że będą aktualizować oprogramowanie, aby było lepiej. Wszystkie aplikacje, które pobierasz, działają bezbłędnie. Ma podstawowe funkcje, ale to samo co telefon z Androidem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Bardzo top, najbardziej sprawny aparat podstawowy, system płynnie przepływa, uczy się korzystać z większej ilości 😁👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    منتج جيد...توقيت الوصول ممتاز كما الاتفاق...يعمل بصورة جيدة جدا،،،شكرا بانج جود

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dobry smartwatch :3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    To jest legalne. To przyciąga uwagę ludzi, którzy mają inne marki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft85 294
    • Ft49 896
    • Ft57 877
    • Ft60 923
    • Ft56 963
    • Ft35 334
    • Ft70 446
    • Ft73 718
    • Ft57 307
    • Ft3 013