Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Bardzo dobra jakość. Podręcznik jest w języku chińskim, ale jest łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Ładny produkt, łatwy w instalacji, a moja córka jest zadowolona z jej 23 calowy monitor na obracającym się ramieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Duży problem. Zamawiam srebro, dostaję białe...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    10 dni dostawy. Świetny produkt, bardzo solidny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo wysokiej jakości uchwyt do monitora premium. Wymieniłem Blitzwolf dla tego, jest o wiele lepszy. Żałuję tylko, że ma dwa ramiona tej samej długości, więc nie może być symetrycznie zamontowany na stole o niższej głębokości. Innym negatywem, który mogę poruszyć, jest układ kabla, który ledwo mieści dwa kable, a złącze USB na podstawie to tylko przedłużacze, dzięki czemu zajmuje dwa porty USB na komputerze. Wolałbym HUB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    To bardzo dobry wyświetlacz. Trochę się martwiłem, kiedy go kupiłem. Bałem się, że nie będzie obsługiwał mojego 32 calowego wyświetlacza, ale po instalacji i regulacji był naprawdę w porządku, i szacuje się, że może obsługiwać trochę cięższy. Mój wyświetlacz waży 16,8 kg, co jest całkowicie w porządku. Jeśli wspornik wyświetlacza nie może utrzymać wagi wyświetlacza podczas instalacji, należy dokręcić śrubę korygującą w środku wspornika, czyli bok z jaśniejszym i cięższym napisem. Jeśli wyświetlacz jest przechylony, spróbuj dokręcić dwa śruby regulacji na przednim końcu. Jest napisane w instrukcji, więc jest bardzo wygodne. Wspornik jest elastyczny i nie wydaje się sztywny. Cena 70 dolarów jest naprawdę przystępna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Montaż produktu był dość prosty, ale zanim zrozumiałem, jak ciśnienie na ciężar monitora się dostosowuje, zajęło to chwilę. Konstrukcja jest dość solidna i myślę, że poradzi sobie z monitorami do 8kg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Wygląda jak produkt wysokiej jakości. Zapytałem w ciemno...ale przyszedł szary!!!! Na 100mm biurku nie daje... W przeciwnym razie solidne wsparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Naprawdę ładne i wysokiej jakości. Naprawdę polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Doskonały produkt. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 150
    • Ft15 951
    • Ft3 781
    • Ft22 068
    • Ft23 304
    • Ft9 428
    • Ft4 096
    • Ft12 609
    • Ft19 158
    • Ft4 726
    • Ft11 978
    • Ft9 456
    • Ft15 132
    • Ft9 771
    • Ft10 402
    • Ft12 609
    • Ft14 501
    • Ft3 273