Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2017

    Ordinati il 25 marzo ho scelto la spedizione con Priority Direct Mail; sono arrivati l'11 aprile. Come da descrizione. Imballo perfetto. Non l'ho ancora testato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2017

    ик-датчик для хозяйственных нужд

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    DZIĘKI DZIĘKUJ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dobry produkt najlepszy do pomiaru analogowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2015

    En principi, i a falta de provar-ho, tot bé. Ha arribat ben embalat i sense desperfectes. En general caldria millorar molt la traducció del text dels productes, ja que en olts d'ells no és possible saber exactament què és i com funciona.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2016

    Works well for turnigy accuel 6 charger as external temperature probe. I would say it's off +- 2 degrees C, but it's okay just to make sure my batteries won't become too hot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2016

    Received in good order. Used on Lipo charger to monitor Lipo/Nicd batteries. Work great. Thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2016

    excelente estado de envio , exelentes condicoes o item vem na perfeicao trabalha na perfeicao veio no tempo esperado muito bOM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2015

    A falta de provar-ho, sembla que tot és correcte. Ha arribat ben embalat, 24 dies després de fer la comanda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.59
    • US$9.44
    • US$4.99
    • US$11.54
    • US$9.99
    • US$9.23
    • US$7.99
    • US$8.54
    • US$6.89
    • US$2.61
    • US$6.89
    • US$3.99
    • US$17.31
    • US$17.99
    • US$6.99
    • US$3.99
    • US$12.99
    • US$11.54