Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(758)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(758)
    • 5 Star(734)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest doskonała. Znowu jestem bardzo zadowolony. Kupowałem ten produkt w przeszłości. Działa doskonale i bez problemów. Używali go w różnych projektach. Do tej pory, absolutnie wiarygodne. Kup więcej. Mogę to polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Kupiłem już trochę, jestem bardzo zadowolony. Pracować doskonale i niezawodnie. Jakość jest bardzo dobra. Dobry moduł do stabilnego zasilania. Kupię więcej tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest ok działa bez zarzutu i bez problemów. Dobry produkt w dobrej cenie. Przetestowałem go na przemysłowych urządzeniach pomiarowych, co spowodowało niewielkie odchylenia od zainstalowanego Wyświetlaj, również odchylenia u Puls jest bardzo niski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    ... Przyszło bez uszkodzeń jako proste opakowanie. Wykonuje swoją pracę jak opis produktu... ..to nie jest pierwsza rzecz, której użyłem... /Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Przetwarzanie i jakość są bardzo dobre. Czy ten produkt, już zakupiony kilka razy i przetwarzany. Działa doskonale, wszystko przebiega bez problemów. Modyfikacja obwodu jest bardzo prosta. Mogę gorąco polecić zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dobry pakiet i przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy, jak widać mam wejście 12v i hav 5.3v wyjście, działa zgodnie z oczekiwaniami będę robić filmy YouTube wkrótce i chciałbym przegląd produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    To działa tak, jak powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dziękuję otrzymałem moje zamówienie, mimo że mój woltomierz jest ponad 1v, ale jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Działa na kratkę. Po prostu włącz zasilanie. Tak krata, aby pokazać wolt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Produkt Godd, ale ma 4 miesiące opóźnienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$7.23
    • US$8.04
    • US$5.99
    • US$6.20
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$12.06
    • US$4.49
    • US$7.99
    • US$6.29
    • US$14.99
    • US$3.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$24.99