Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2022

    Wszystko jest zepsute, dostawa jest odrażająca, kolba jest połamana, deska jest złamana, pchnięcia, nawet metalowy korpus jest uszkodzony, silnik nie może być naprawiony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Produkt dotarł na czas i w dobrym stanie roboczym. Był owinięty folią bąbelkową. Dodaj alkohol w zbiorniku, zapal go i niech ciepło zrobi magię, po około 30 do 40 sekund zacznie się poruszać. Nawet jeśli wyłączy się płomień, to działa przez kilka sekund, tak długo, jak jest ciśnienie w lewo. Dioda LED świeci w 4 różnych kolorach, ładny mały gadżet. Warte tych wszystkich pieniędzy. Dziekuję Bangbog!! Poleciłem go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Dotarła w dobrym stanie, dostawa przez trzy tygodnie w Barcelonie. Ciekawy mały gadżet, działa idealnie. Jest wyposażony w wymienne szkło i dioda LED. Użyj alkoholu farmaceutycznego jako paliwa, aby uniknąć barwienie szkła płomieniem. Sprzedawca pięciogwiazdkowy i w pełni rekomendowany. Dziekuję!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Produkt w pełni odpowiada opisowi, sprawdzone, wszystko działa idealnie, dostawa na czas. Polecam produkt i sklep. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Miła i inteligentna, prosta maszyna Stirlinga. Dla większej zabawy można przenieść generator elektryczny połączony z diodą LED zmieniającą kolor. Był idealnie zapakowany bez żadnych uszkodzonych części. Bardzo zadowolony z tego puchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    /Świetnie działa! Generuje 3v, które zasila dołączone diody LED bardzo dobrze.LED zmienia wiele kolorów w różnych wzorach.Kocham to i polecam. Nie biegnij tak szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Uwielbiam go, działa doskonale i jest wyposażony w części zamienne, szkło i LED, plus instrukcje. Jest w pełni zmontowany, konstrukcja jest całkowicie metalowa, wygląda na bardzo wytrzymałą i wytrzymałą. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Działa bardzo dobrze i jest bardzo ładny. Łatwe do eksploatacji i bardzo dydaktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    Najlepszy prezent, jaki dostałam. To jest fantastyczne. Wychodzi około 5v, więc można ładować telefon nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    To jest tak wspaniałe, aby pokazać moim wnukom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$46.19
    • US$46.19
    • US$13.85
    • US$50.81
    • US$34.64
    • US$11.49
    • US$15.00
    • US$16.09
    • US$8.99