Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Użyłam go do gotowania łososia i wyszedł smaczny i wygląda świetnie. Jedynym problemem jest to, że adapter dla gniazd UE, nie daje gniazdek kablowych i są obecnie jednym z najczęściej używanych w Portugalii. Rozwiązanie: Przeciąłem kabel, wyjąłem chińską wtyczkę i umieściłem wtyczkę dla rynków UE. Pozdrawiam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Rozpakowałem się jeszcze nie próbowałem... Ale chiński wtyczka 8n bez adaptera nie widać.... Instrukcje wyłącznie w języku chińskim.... Nie, nie, nie jest naprawdę dobrze..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Testowałem tę frytkownicę i jestem zadowolony. Była też szybka dostawa, muszę jedynie skrytykować, że frytkownica nie ma tuby UE lub redukcji UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Dobrze gotowy produkt, zrobiłem kilka testów i wydaje się działać dobrze, użycie jest proste, ale chciałbym podręcznik przynajmniej w języku angielskim, kolor jest bardzo ładny, ale bardziej zielony niż oczekiwałem. Rozmiar 2,5 litra jest odpowiedni dla rodziny do 4 osób. Zalecany

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Byłem bardzo sceptyczny/podejrzany co do tego rodzaju rzeczy... Myślałem, że jedzenie nie będzie tak smaczne, jak powinno być... Ale jedzenie wychodzi całkiem dobre... Gotuję wszystko po trochu... Ziemniaki, ciasta, warzywa, mięso... Nie wspominając o pięknym nowoczesnym projekcie... Jestem bardzo zadowolony z zakupu 👍👌😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wyjątkowy produkt naprawdę ładny.. Działa w absurdalny sposób. Na początku w sprawie tych produktów byłem bardzo sceptyczny, ale odkąd przybyłem mogę mówić o tym tylko w pozytywny sposób.. I wtedy obecność w dodatku do funkcjonowania perfekcyjnie estetycznie jest piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Warte każdego centa! Jest o wiele ładniejszy w prawdziwym 👌🏻 Podoba mi się!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Bardzo dobra smażalnia powietrza

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Działa świetnie, jak zwykle BlitzWolf. Jest on opracowany do szybkiego przygotowania zdrowej żywności. Doskonały produkt, polecam go innym, aby go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    W idealnym stanie przybył wcześniej niż się spodziewałem, użyję go jak najszybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21,958
    • Ft8,352
    • Ft8,352
    • Ft6,562
    • Ft94,022
    • Ft14,916
    • Ft5,070
    • Ft15,812
    • Ft21,481
    • Ft11,634
    • Ft28,344
    • Ft26,255
    • Ft14,916
    • Ft38,489
    • Ft54,900
    • Ft30,734
    • Ft72,804
    • Ft17,900