Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Użyłam go do gotowania łososia i wyszedł smaczny i wygląda świetnie. Jedynym problemem jest to, że adapter dla gniazd UE, nie daje gniazdek kablowych i są obecnie jednym z najczęściej używanych w Portugalii. Rozwiązanie: Przeciąłem kabel, wyjąłem chińską wtyczkę i umieściłem wtyczkę dla rynków UE. Pozdrawiam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Rozpakowałem się jeszcze nie próbowałem... Ale chiński wtyczka 8n bez adaptera nie widać.... Instrukcje wyłącznie w języku chińskim.... Nie, nie, nie jest naprawdę dobrze..

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Spektakularne, idealne, a nawet bez ręcznego jest łatwe w użyciu jedynym problemem jest gniazdo (ficha), które nie jest kompatybilne tutaj w Portugalii, ale udało mi się kupić adapter i działa idealnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Testowałem tę frytkownicę i jestem zadowolony. Była też szybka dostawa, muszę jedynie skrytykować, że frytkownica nie ma tuby UE lub redukcji UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Byłem bardzo sceptyczny/podejrzany co do tego rodzaju rzeczy... Myślałem, że jedzenie nie będzie tak smaczne, jak powinno być... Ale jedzenie wychodzi całkiem dobre... Gotuję wszystko po trochu... Ziemniaki, ciasta, warzywa, mięso... Nie wspominając o pięknym nowoczesnym projekcie... Jestem bardzo zadowolony z zakupu 👍👌😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wyjątkowy produkt naprawdę ładny.. Działa w absurdalny sposób. Na początku w sprawie tych produktów byłem bardzo sceptyczny, ale odkąd przybyłem mogę mówić o tym tylko w pozytywny sposób.. I wtedy obecność w dodatku do funkcjonowania perfekcyjnie estetycznie jest piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Działa świetnie, jak zwykle BlitzWolf. Jest on opracowany do szybkiego przygotowania zdrowej żywności. Doskonały produkt, polecam go innym, aby go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    W idealnym stanie przybył wcześniej niż się spodziewałem, użyję go jak najszybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Produkt przybył w ustalonym czasie. Bardzo dobra jakość budowy. Pultroppo gniazdo było angielskie, a w środku nie było adaptera. Poza tym doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Produkt szybko dotarł jest dobrze wykonany i działa bardzo dobrze ponad oczekiwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 078
    • Ft22 900
    • Ft9 291
    • Ft8 431
    • Ft56 425
    • Ft17 257
    • Ft6 513
    • Ft25 556
    • Ft27 600
    • Ft7 286
    • Ft26 551
    • Ft26 286
    • Ft23 232
    • Ft43 702
    • Ft50 603
    • Ft62 105
    • Ft44 635
    • Ft4 644