Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2020

    Otrzymałem V1.4 z tej tablicy... Ma niewielkie zmiany w konfiguracji I/O. Te deski są po prostu świetne do pracy. Spójrz na to https://www.thingiverse.com/thing:4565213 dla projektu obudowy drukowanej 3D w opencad. Wsparcie oprogramowania dla nich jest poprzez Arduino IDE i biblioteki z https://github.com/fdivitto/FabGL. Jeśli lubisz esp32, potrzebujesz więcej niż jednej z tych tablic. Może nawet naśladować całe pudełko i terminal Altair Z80 w kilku calach sześciennych lub VIC20 lub uruchomić wszystkie rodzaje starożytnych gier wideo (prehistorycznych rzeczy z lat 70-tych lub 80-tych!).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Connect a PS/2 mouse and keyboard and VGA monitor to this board, add power - from a USB micro socket - and the microcontroller initialises, providing a simple GUI environment with windows, buttons, timers and text fields, which you can test with the simple interface. It's fast, it multitasks (you can use more than one item at the same time) and it's re-programmable, though as yet, I haven't researched how to do that. One drawback is that in this ever-advancing age of consumer electronics, VGA monitors and PS/2 mice & keyboards might be hard to find, though some USB mice and keyboards can emulate PS/2 if you use an adaptor. If you are buying a new keyboard for this application, please be sure to check that you can use such an adaptor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Czas dostawy jest na zadowalającym poziomie. Jednakże opakowanie nie miało zabezpieczenia mechanicznego, a opakowanie, w którym produkt został dostarczony, zostało zdeformowane i rozgniecione. Na szczęście produkt nie został uszkodzony. -->W przyszłości spodziewałbym się poprawy pakowania produktów poprzez dodanie trochę pianki do opakowań, bąbelków lub podobnych. -->Wypróbowałem produkt i przetestowałem kilka szkiców VGA i audio przesłanych przez narzędzie Arduino IDE. Polecam ten świetny produkt dla różnych starych emulatorów komputerowych i retro rozwój gier wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Wzięłam model Cp2104 Różni się od opisu fotograficznego. Spodnie: - Czytnik kart SD jest na dole zaraz po procesorze TTGO. - Złącze lutowania w środku po lewej stronie ma 8 slotów (4 na zdjęciu). górna = 3v3 GD IO39 IO34. Dno IO12 IO14 IO13 IO2 - Przełącznik IO36 znajduje się na dole po lewej stronie. Reset pozostaje na pozycji po prawej. Góra: - Złącze po stronie VGA i podnośnik są odwrócone - Złącze akumulatora jest dla elementu powierzchniowego CMS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Działa dobrze, Próbowałem z Amstrad CPC emulator. (tf karty,wifi, BT nie są jeszcze testowane) Wysyłka: Banggood Express z CN Po stronie węgierskiej nie było dodatkowych kosztów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Niesamowita mała deska. Wszystkie cechy ESP32 z możliwością korzystania z monitora, klawiatury i myszki! Polecam bibliotekę FabGL dla twoich projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Jednostka wygląda super dobrze, nie może się doczekać eksperymentu. Chociaż jest reklamowany jako V1.1, jednostka, którą otrzymałam to V1.4. Co jest dobrą rzeczą, jak sądzę? Nie wiem, co to za różnica, ale zakładam, że nowszy jest lepszy. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobra, nowa wersja 1.4. Przybyło szybko. Zalecam uaktualnienie dysków (używam Win10) USB 'CP210x USB do sterowników VCP UART Bridge - Silicon Labs' (https://www.silabs.com/developers/usb-to-uart-bridge- sterowniki vcp). Raffaele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Otrzymane w dobrym porządku, nie mogę się doczekać, aby go odpalić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Otrzymano 1.4. Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 308
    • Ft2 635
    • Ft3 025
    • Ft1 308
    • Ft4 543
    • Ft3 602
    • Ft3 025
    • Ft5 569
    • Ft4 585
    • Ft1 511
    • Ft2 947
    • Ft3 012
    • Ft2 947
    • Ft1 308
    • Ft3 782
    • Ft980
    • Ft9 830
    • Ft6 536