Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(158)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(158)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Te tablice przerosły moje oczekiwania! Łatwy w instalacji i programowaniu za pomocą Arduino i oryginalnych bibliotek z Lilygo Homepage (korzystaj z sterownika GxGDEH0213B72.h) Interfejs karty SD - którego nie spodziewałem się na tej tablicy LiPo chip zarządzający, wystarczy podłączyć LiPo 1s i naładować go - ePaper jest dość szybki i ma dobry kontrast Właśnie tego szukałem, żeby pokazać mój status energii słonecznej i smartdomów z prostą tablicą „nieszablonowe". Deska jest idealnym prezentem także dla każdego dziwaka z DIY Arduino... Więc natychmiast zamówiłem jeszcze dwa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    To już trzeci T5, który kupiłem i prawdopodobnie kupię więcej. To niewiarygodne, jak uniwersalny jest ten gadżet. Nawet zapaliłem jeden z nich, bo jestem złym inżynierem i łatwo było go zlepić plamą lutownicy. Zarząd pracował doskonale po tym.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Szybki kontroler, ostry wyświetlacz, obsługa baterii Lipo. Wszystko na 1 kompaktowej deski i z naprawdę dobrej jakości produkcji. Grafika Arduino może być używana do programowania - moje zalecenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Uważam & urządzenie za jeden z modułów ESP32 dla projektów DIY o „profesjonalnym wyglądzie". Buduję teraz mój panel słoneczny, zdjęcia zobacz załącznik... Świetnie, zamówię jeszcze trochę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Idealna, bardzo dobra jakość budowy, rozsądna cena za esp32, w tym wyświetlacz e-paper

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Załadowane programem demo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Niestety, połączony sterownik Arduino obsługuje tylko czarno-białe i nie ma szarych poziomów. Nadal jest fajnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dobry towar, musiałem trochę pogotować, żeby uruchomić kod, ale sprzęt jest na najwyższym poziomie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Jeszcze nad tym nie pracowałem, ale wygląda na to, że jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Very nice product! Works well with GxEPD2 library.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 116
    • Ft2 849
    • Ft1 581
    • Ft2 849
    • Ft5 485
    • Ft4 116
    • Ft3 799
    • Ft1 581
    • Ft3 289
    • Ft1 264
    • Ft1 264
    • Ft1 898
    • Ft1 898
    • Ft2 215
    • Ft11 720
    • Ft1 581
    • Ft2 925
    • Ft17 148