Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Wspaniały zegarek. Oczywiście nie jest to zegarek Apple, ale jest dobrze dopasowany do codziennego użytkowania. Napisałem kod do zestawu zegarków z powrotem do przyszłości i zarządzania zasilaniem, dzięki któremu zegarek działa przez cztery dni bez ładowania. Więcej szczegółów i link do kodu znajduje się na moim blogu: https://markus-wobisch.blogspot.com/2021/03/lilygo-t-watch-2020-goes-back-to-future.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Idealny zegarek dla Twórców! Wiele funkcji, takich jak akcelerometr, nadajnik IR, wifi, ble, dotyk wyświetlacza itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Ładna prezentacja Jeszcze nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo dobrze zrobiony mały zegarek. Oprogramowanie ma kilka błędów, ale bardzo łatwy & do naprawienia. Zrobiłem mały labirynt dla mojej wnuczki do zabawy. Za cenę absolutnie nie możesz pójść źle. Jak zwykle, przez ich służbę & reagujowość Banggood nadal robi na mnie wrażenie. Zrobiłem zakupy w wielu różnych krajach & Banggood jest trudny do pokonania. Zrób sobie przysługę i jeśli zobaczysz coś, co ci się podoba, przez nie. Nie pożałujesz. Tutaj w Stanach, Amazon rządzi, w Chinach Banggood. 10 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • lewVIP5
    AU
    28/10/2021

    Bardzo dobrze, działa ok. bardziej Wartość nowości, ale i tak interesująca. Program z oprogramowaniem Arduino jest minusem, choć najwyraźniej może być kodowany za pomocą odpowiedniego języka kodowania, takiego jak C++, niestety nie próbowałem, nie ma sensu tak naprawdę, ponieważ to urządzenie jest w zasadzie zabawką i mam więcej żądać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    To bardzo ładny zegarek, jeśli lubisz programować. Dostępne biblioteki są dobre i dobrze udokumentowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetny sprzedawca! Gorąco polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Bardzo ładny, świetny do eksperymentowania, świetny kolorowy wyświetlacz, świetny nakrętek dotykowy, twardy pasek zamykający, wszystko w jednym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    thx! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    US
    15/08/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Zabawny projekt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$5.99
    • US$7.99
    • US$29.99
    • US$13.99
    • US$5.99
    • US$5.99
    • US$24.24