Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    To ładny, tani zegarek. Przy odrobinie wysiłku, można zrobić z tego miły przedmiot do codziennego życia, który może trwać cztery dni bez ładowania. Napisałam kod, żeby wyświetlał zestaw zegarków. Więcej szczegółów i instrukcje pobierania/instalacji zamieszczone są na moim blogu: https://markus-wobisch.blogspot.com/2021/03/lilygo-t-watch-2020-goes-back-to-future.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Zegarek jest całkiem fajny. Istnieje sporo zasobów, jak go zaprogramować, a także kilka niestandardowych rozwiązań dostępnych. Dla programistów i majsterkowiczów zdecydowanie warto. Pamiętaj jednak, że naprawdę musisz myśleć o zużywaniu baterii, gdy rozwijasz się dla niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Great product! Functionality is as expected and it is a major boon for DIY. I'm using micropython to develop a firmware for it and it's been a lovely experience. The screen is EXTREMELY bright, which is great, it has a 2MB spi RAM chip and 4 MB (at least) of flash , so it is possible to use the ESP32 to its full power. Autonomy is sufficent when using the power saving features. Vibration is strong enough, and I havent tested the speaker yet. On the picture, this is the screen with about one of the lowest brightness you can get.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Wygląda dobrze, ale jest użyteczny. Kupuj tylko, jeśli chcesz majstrować przy oprogramowaniu. Ale za majstrowanie przy oprogramowaniu... To jest naprawdę fajne! Ma kilka przydatnych IC-s i wszystkie z nich (może poza axp202) są dobrze udokumentowane w sieci. Używam go z Micropytonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Wszystkie wstępne testy zakończone sukcesem. Zainstalowałem zbudowane środowisko na PC z Windows 10, a następnie skompilowałem i władowałem przycisk LVGL/lvgl_ zgodnie z instrukcją obsługi. Program ten wyświetla 2 przyciski dotykowe i informuje o zdarzeniach na konsoli seryjnej za pośrednictwem USB. Uwaga : Jest to T-Watch 2020 V1, musisz uaktualnić te informacje w config.h dla każdego przykładowego programu. Uwaga : Program testuje tylko jedną funkcję, nie umożliwia zarządzania zasilaniem, więc nie można wyłączyć zegarka. Aby odzyskać kontrolę nad akumulatorem, kompilowałem i władowałem bardziej kompletne demo LVGL/SimpleWatch. Ten włącza przycisk zasilania i widget stanu baterii. Pozwala również na testowanie połączenia WiFi i synchronizacji NTP (czasu sieci) przez WiFi. Następnie zegarek wyświetla czas dokładnie, ale w strefie czasowej Chin (patrz zdjęcie)! Jest to kodowane, ale łatwe do zmiany (#defini RTC_TIME_ZONE in gui.cpp). Kolejnym krokiem jest pozbycie się Arduino IDE, który nie jest skuteczny w zarządzaniu dużymi projektami programowymi, takimi jak ten. Ale wiem, że zestaw Arduino jest bardzo wygodny na szybki, łatwy start.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Zegarki Arduino, idealne do programowania. Tylko bateria jest mała, trwa około jednego dnia. Ale OK, to jest dla zabawy i w celu rozwoju!!! Idealny prezent dla młodych początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo fajnie jest dostosować swój własny SW zegarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Szybka dostawa, stan idealny. Zaczął grać bezpośrednio i pokochał to jak dotąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Zegar przyszedł w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybył szybko i bezpiecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 107
    • Ft15 690
    • Ft7 208
    • Ft6 880
    • Ft39 328
    • Ft8 519
    • Ft3 602
    • Ft6 224
    • Ft6 811
    • Ft24 982
    • Ft2 947
    • Ft3 012
    • Ft2 947
    • Ft1 308
    • Ft3 782
    • Ft980
    • Ft9 830
    • Ft4 585