Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/03/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (14 dni kalendarzowych od zamówienia). Mam to do zabawy z RP240. Jest jeszcze za wcześnie na moje eksperymenty, więc nie mogę jeszcze nic polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (14 dni kalendarzowych od zamówienia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Cześć jakość, którą poleciłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Bardzo dobre opakowanie w twardej obudowie! Dobry, ostry wyświetlacz na urządzeniu. Dobrze również, że dołączono kabel akumulatora i pin listy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Przyjazd po 15 dniach od zamówienia, dobre pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Szybka dostawa. Bardzo ładna i poręczna plastikowa obudowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Doskonały produkt, zalecany. ładne opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Very nice clone, working as expected, Micropython is very easy to install and it works well with development tools. I've looked for a display module for Micropython, but found no preconfigured one so far - the display is standard one, so it's not impossible, but a premade library would be really nice to have . This thing is Pico on steroids, as it offers more fun for not that much more money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Szybka wysyłka bez problemów, bardzo dobrze pakowane i zabezpieczone, najwyższej jakości (idealne PCB, bardzo precyzyjnie zlutowane komponenty). Moduł wyposażony jest w złącze zasilania i nagłówki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$28.88
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$26.55
    • US$38.49
    • US$16.99
    • US$34.94
    • US$10.99
    • US$31.99
    • US$20.69
    • US$4.99
    • US$8.99
    • US$44.84
    • US$29.99