Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Przybywam w idealnym stanie i na czas, zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RexVIP3
    CA
    27/12/2021

    Pierwsza przesyłka została zwrócona zgodnie z cs, druga próba była idealna, do Kanady w 2 tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    ik kan het tot nu niet gebruiken mijn computer kan de com-poort niet zien en kan geen software laden dit dit probleem kan oplossen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    To dobra deska i krok w górę od Arduino, ale nie polecam jej dla początkujących. Wydaje się działać tylko z VS Code i PlatformIO. Przesyłka też może być trochę trudna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Mimo że element ten jest dobrze wykonany i działa zgodnie z przeznaczeniem, byłem rozczarowany, że bluetooth/wifi jest również dostępny tylko po nieco wyższych kosztach. Zamówiłem dwa z modelu bluetooth/ wifi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    To jest zabawna rada projektowa. Użyłem go do testowania systemu namierzania naszych kotów. Dobra jakość budowy. Dobrze spakowane i dostarczone szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • D56VIP3
    GB
    25/06/2020

    Przybyło dużo szybciej niż się spodziewałem, biorąc pod uwagę choas na całym świecie, świetnie zrobione chłopaki, trzymajcie się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Świetna aktualizacja mojego poprzedniego Nano, ST7735, integracja kart SD. Wszystko na jednej desce tworzy znacznie mniejszy ślad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Ładnie i tanio. Ale jak dotąd nie wgrałem własnego kodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Ładna deska, czysta i dobrze wykonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$82.24
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$75.89
    • US$42.52
    • US$39.90
    • US$11.49
    • US$5.99
    • US$39.99
    • US$26.55
    • US$6.99
    • US$8.04
    • US$119.99
    • US$119.99
    • US$46.99
    • US$89.99
    • US$8.99
    • US$38.10