Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(420)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(420)
    • 5 Star(402)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2020

    Zamówienie przyszło z jedną rzeczą, która nie była żądana. 4 pozycje to SKUC89370-23104562 i 1 przedmiot, który nie został wymagany do SKU721662-23078001.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Produkt jako opis. Otrzymałem ok przetestowany ok, naładowany i dostałem wiadomość na terminalu seryjnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Prawdopodobnie ok. W mocy czerwone mrugnięcia, nie przetestowaliśmy wszystkich funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Jak zawsze zarządy TTGO nie zawodzą. Dobrze udokumentowane i łatwe do rozpoczęcia nawet dla początkujących. Mam zamiar kupić kolejny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • chjVIP3
    DE
    13/04/2021

    Szybka dostawa. Jest z anteną i złączami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wygląda dobrze, do testów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo dobre zakończenie. Przesyłka super na czas. Dziękuję bardzo. Dziękuję wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Zamawiam 20 sztuk, ale jest 19 w paczce, a ten kawałek plastiku na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    The module seems very big at first sight but is very small... The Module supports the Micro SIM card... I tried some of the example codes and they worked just fine... I connected the given patch antenna and I didn't face any issues... I'm from India and here GPRS is still supported I used Vodafone Sim and it worked just fine... the jst connector for the battery is also great... overall satisfied and must try for all IoT enthusiasts

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • sariz96
    HU
    05/08/2019

    This module has arrived in intact. I soldered the terminal pins. Unfortunately, the distance between the pin rows does not match the 1/10 inch raster. So it can be used with female jumper cables or PCB designed for this purpose. I have not tested yet. I will buy a type-C USB cable for it, or I can connect to power and TX/RX pins. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 690
    • Ft10 770
    • Ft10 453
    • Ft8 745
    • Ft14 572
    • Ft2 392
    • Ft4 876
    • Ft9 113
    • Ft8 869
    • Ft1 898
    • Ft5 485
    • Ft4 116
    • Ft3 289
    • Ft10 928
    • Ft11 841
    • Ft7 687
    • Ft28 514
    • Ft4 388