Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Jest w ładnie dopasowanym pudełku. E-Paper-Display ma niesamowicie wysoką rozdzielczość i 16 odcieni szarości, Mikrokontroler ESP32 jest wyposażony w wysokiej rozdzielczości pamięci (8MB PSRAM, 16MB Flash)! Nie wbudowano slotu SD, więc prawdopodobnie załączam standardowy moduł posiadacza microSD. Obsługa LiPo z włączoną ładowarką do komórki 1s jest świetna, jak już udowodniły mniejsze typy TTGO. Dobra jakość budowy PCB, zobaczę, jak będzie wyglądać portowanie SW mniejszego TTGO EPD dla tego urządzenia. Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jest w wielkim pudełku, aby zapewnić bezpieczeństwo w wysyłce, pudełko ma dobre informacje na jego temat, jest z kablami, co jest mile widziane zaskoczenie. Urządzenie wydaje się być wysokiej jakości i działa na pierwszym wtyczce do zasilania USB, zamierza grać dalej i zrobić coś zabawnego z nim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Tablice ESP32 z e-papierem są tanie, ale dobre części elektroniki. Oprócz samej tablicy, ramka zawiera listę PIN (co jest świetne do posiadania), kabel akumulatorowy ze złączem i kabel USB-C, jak również. Trochę zajęło mi znalezienie kilku przykładów z biblioteką od producenta https://github.com/Xinyuan-LilyGO/LilyGo-EPD47 I biblioteka trzeciej partii, której używali https://github.com/vroland/epdiy To była tylko kwestia sekund, żeby uruchomić ten kawałek HW w VSC PIO. Brakuje mi tylko jednej rzeczy... Byłoby miło dodać dotykcreen do tego wyświetlacza, ale nie znalazłem żadnego, który będzie miał odpowiedni rozmiar i interfejs. Spodziewam się, że producent dostarczy listę produktów kompatybilnych/odpowiednich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Wspaniały zestaw! Pobór mocy jest praktycznie zerowy, ekran jest BARDZO czysty i to jest rzecz, na którą czekałem!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dobrze udokumentowane (przykłady, schematy, narzędzia SW) dobrze zaprojektowane, dobrze zapakowane, dobrze wyglądające. Ładny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Eksperymentowałam z różnymi rodzajami wyświetlaczy, więc pomyślałam, że po raz pierwszy spróbuję papieru. Discoverer - nie jestem ekspertem i nie przestudiowałem całej dokumentacji - ja tylko majstruję jako hobby i chcę pokazać własne informacje stacji meteorologicznej, a także wyświetlać informacje od asystenta domowego. Jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia i wsparcia, jakie otrzymałam. Potrzebowałem pomocy w znalezieniu przykładu pogody - następnego dnia dostałem e-mail z LilyGo i teraz mam go na chodzie. Jeśli spróbujesz tego samemu wykonać instrukcje do litery - zajęło mi to około 3 razy, a nieudane próby były spowodowane moimi błądami w wykonywaniu kroków. Moim zdaniem urządzenie jest bardzo dobrze wykonane, a konstrukcja poświęca dużo uwagi szczegółom. Można uruchomić go z portu USB i jest obwód ładowania baterii, więc można go traktować jak urządzenie mobilne - wystarczy podłączyć do ładowania. Na górze jest 5 przycisków, a ja jeszcze nie wiem, co robią. Myślę, że mogą być używane do łączenia się między różnymi poglądami i zwiększenia zakresu informacji, które mogą być wyświetlane. Zamówiłem baterię 1000MAH i będzie ciekawie odkryć żywotność baterii. Myślę, że wyświetlacz jest łatwy dla oka i oczywiście różni się od zwykłego, jasnego ekranu LCD. Rozdzielczość jest tak wysoka, że ma potencjał wyświetlania wielu informacji. Trzeba go obejrzeć. Muszę jeszcze zbadać cały potencjał ekranu i nie mogę komentować długowieczności, ale jestem bardzo zadowolony z produktu. Nie jestem pewien, gdzie ma jakiekolwiek możliwości dotykowe. Nie sądziłem, że kiedy go kupiłem, ale jest przykład dotykowy, którego nie próbowałem. Może przydałby się ktoś inny. Będę musiał zaprojektować sprawę i byłoby świetnie, gdyby ludzie dzielili się projektami druków 3D jako inspiracją i oszczędzali czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Programowanie i uruchomienie było stosunkowo łatwe, a wyświetlacz jest łatwy w kontroli. Umschaltzeit jest zazwyczaj stosunkowo długi i towarzyszy mu „migacz", ale jest to normalne i występuje również w innych wyświetlaczach Epaper. Tylko jeśli częściowo usuniesz ekran i go przepiszesz, to obszar ma inny kolor tła i obszar jest wyraźnie widoczny. Możliwe, że kolejna skala szarości jest ustawiona. Muszę zrobić więcej badań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Lubię je. Złącza z tyłu są dość trudne do znalezienia i było bardzo trudno nawet dowiedzieć się dokładnie, czym one są. Skończyło się na odlutowaniu ich i lutowaniu drutów. Poza tym bardzo ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Jest bezpiecznie zapakowana w plastikowe pudełko wypełnione pianką ochronną. Plansza działa dobrze, chociaż właśnie testowałem ją z przedbłyskanym programem. Wyświetlacz ma dobry kontrast i wysoką rozdzielczość. Również jakość deski jest bardzo ładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 255
    • Ft1 255
    • Ft1 569
    • Ft1 884
    • Ft1 884
    • Ft1 569
    • Ft2 198
    • Ft5 658
    • Ft4 400
    • Ft9 627