Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Sensacyjne, że robot przyjechał w 20 dni. Zostałem obciążony podatkiem, z powodu kwoty, której nie ryzykowałem, bo nawet gdybym płacił 200 zł, to i tak wyszłoby taniej niż jakikolwiek robot w Brazylii. Bycie tym na tym poziomie kosztuje dwa razy więcej. Zapłaciłem przez internet i w tym czasie skontaktowałem się przez czat i BG, który zwrócił kwotę na mojej karcie kredytowej. O Robot jest show od siebie, warte każdego grosza i zrobiłem integrację z Alexą i im więcej godziny robot jest angielski, ale polecenia, które daję w Alexa jest w języku portugalskim i działa w 100% kkkk. Gratulacje BG i LIECTROUX za zrobienie takiego rewelacyjnego urządzenia...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Moja klasyfikacja jest na początku w sprawie dostawy. Później, jak tylko spróbuję, zrobię kolejny. Jest dobrze zapakowany i chroniony. Daję logistyce 4 gwiazdki tylko dlatego, że potrzebują 35 cewników na adres... Mój ma więcej. Na poziomie usług szybko zareagowali i starali się rozwiązać problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przybyło z wszystko dobrze, bardzo dobrze zapakowane, świetne działanie, łatwe do przeniesienia, filmy na YouTube pomagają więcej niż podręcznik, który przy okazji jest również w wielu językach. Obciążono mnie podatkiem 450.00 w Brazylii. Mimo to, jestem zadowolony z mojego nowego nabycia!!! Nie wydaje tyle hałasu, ile sobie wyobrażałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Produkt otrzymany pomyślnie! Wniosek złożony w dniu 10/11/2020 r. Pięć dni później byłem w Brazylii. Dostarczona dnia 11/12/2020. Wszystko sprawdzone i sprawne. Zostałem oskarżony, ale Banggood zwróci ci pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Zamówiony w listopadzie, przybył w lutym w idealnym stanie, ale już wiedziałem, że to trochę potrwa ze względu na przystanki do nadzoru, ale działa doskonale, jak na razie kocham ❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Świetny produkt. Technologia tych urządzeń rozwinęła się bardzo dużo w krótkim czasie. Bardzo szybka dostawa, 17 dni zajęło dotarcie do domu. Jestem bardzo zadowolony z robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Na odbiór produktu czekano. Doskonałe produkty i dwa sprzęty przybył bardzo dobrze zapakowane i ze wszystkich elementów wskazanych w instrukcji. Nie doszło do zdalnego sterowania baterii i zauważyłem, że aby połączyć się z moim routerem, był problem z rozmiarem mojego hasła, który muszę przejrzeć. Aplikacja wskazana do kontroli jest łatwa do zainstalowania i założenia, jestem bardzo zadowolony z nabycia. Teraz użyjemy dużo, żeby utrzymać nasze mieszkanie w czystości. Nie, nie Odbiór produktu był długo oczekiwany. Doskonałe produkty i sprzęt dotarł bardzo dobrze zapakowane i ze wszystkich elementów wskazanych w instrukcji. Brak kamery na baterie do pilota i zgłosiłem, że aby podłączyć się do mojego routera, był problem z długością mojego hasła, który muszę przejrzeć. Aplikacja wskazana do kontroli jest łatwa do instalacji i konfiguracji, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Teraz użyjemy dużo, żeby utrzymać nasze mieszkanie w czystości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Podwójny produkt nieuszkodzony, wszystko było dokładnie w środku, wysłane trzy tygodnie wcześniej, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Przyjazd do Brazylii trwał chwilę, ale dotarł w kolejności. Naliczono opłatę importową, która została szybko przeliczona poprzez wykupione ubezpieczenie. Ręcznik w języku portugalskim, filtr hepa, tkanina i zapasowe pędzle. Jak na razie świetna operacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Odkurzacz wielki bardzo zadowolony z niego, tylko rozczarowany, że w momencie zakupu zapłaciłem wszystkie ubezpieczenie taryfowe, kiedy odkurzacz przybył do Brazylii musiał zapłacić widok 240R$ i sklep nie zwraca mi pełnej kwoty

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 571
    • Ft76 869
    • Ft6 226
    • Ft115 119
    • Ft9 833
    • Ft95 430
    • Ft21 112
    • Ft29 505
    • Ft3 784
    • Ft10 816
    • Ft15 144
    • Ft6 059
    • Ft26 505
    • Ft18 931
    • Ft14 764
    • Ft28 777
    • Ft13 630
    • Ft54 423