Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Fantastico. Ho trovato tutte le funzioni che cercavo. La pressione sanguigna, il battito del cuore, il contapassi. Poi ha degli auricolari incorporati che si sentono benissimo. Sono proprio contento. Qualità e prezzo alla grande. Ho solo un po di paura per il braccialetto che sembra caucciù e che non vedo molto robusto, ma lo scoprirò in seguito. Unica pecca è che le istruzioni non sono in Italiano. Ma mi sono fidato dell'inglese.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    The clock has come relatively fast it looks good The headphones work fine and it sounds good on them, I'm still testing the battery life all in all looks pretty good

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Doskonały produkt, czuje się dobrze i ma ciekawe funkcje (m.in., oszacować ciśnienie krwi i dotlenienie). Jestem jednak bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    Prodotto nn eccezionale ma comunque valido. Lo schermo nn è touch se nn in una piccola parte che si può premere per passare da una schermata all'altra. La luminosità dello schermo nn è modificabile e quella con la quale arriva è molto bassa, di giorno lo schermo quasi nn si vede. Esistono solo 3 screen che possono essere selezionati. Le cuffie funzionano bene. L'audio è ottimale ma a volte trasmettono un suono un po' metallico. Microfono perfetto. Nn ci sono gommini x adattare gli auricolari alle varie misure dell'orecchio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Zakupiony w dobrej cenie, gdyby nie czas pracy na baterii, byłby to świetny produkt, ponieważ posiada kilka funkcji, takich jak detektor tętna, liczba stopni, ciśnieniomierz i tlen, a także licznik kroków. Minimalny wyświetlacz, ale dobra aplikacja do obsługi wszystkiego. Co do słuchawek, muszę powiedzieć, że to bardzo dobre uczucie i zerowanie zewnętrznych hałasów jest wykonane całkiem dobrze, użytkownik po drugiej stronie czuje się dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Ładne... więc materiały... dyskretny dźwięk słuchawek.... słodka aplikacja L. Szybka wysyłka i świetny pakiet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    muito bom , funciona muito bem 💪💪

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Spektakularne!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Naprawdę mi się podoba. Słuchawki też są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.79
    • US$36.74
    • US$149.99
    • US$30.46
    • US$46.99
    • US$37.99
    • US$38.99
    • US$55.19
    • US$65.97
    • US$59.18
    • US$49.99
    • US$58.99
    • US$38.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$49.99
    • US$45.99