Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Zegarek jest bardzo elegancki i sprawia cenne wrażenia smartwatcha. Muszę jednak powiedzieć, że dostawa opóźniła się o kilka dni. Niemniej jednak, jestem zadowolony dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dzięki Banggood smartwatch pojawił się 5 dni wcześniej niż oczekiwano, orogologio jest naprawdę ładny, świetne materiały, świetny system operacyjny, aparat robi całkiem przyzwoite zdjęcia. To mój pierwszy smartwatch android i dzięki temu systemowi operacyjnemu, który ma oficjalny sklep Google, nie ma ograniczeń dla aplikacji, które można zainstalować.To naprawdę świetny produkt i polecam go wszystkim. Banggood jest najbardziej wiarygodną chińską stroną, jaką kiedykolwiek próbowałem. Dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Zamówiłem ten zegarek w Amritsarze, w dniu 10-2-2022, a otrzymałem go w dniach 5-3-2022. Pakowanie jest bardzo miłe. Produkt jest zajebisty. Oglądanie pracy jest dobre. Mam już Samsung Classic Gen 4. Ale teraz noszę ją na świeżym powietrzu, z powodu nagrania wideo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Dziękuję bardzo, naprawdę to doceniam, bardzo łatwe i proste, polecam sprzedawcę, na początku, gdzie trochę martwi się o zakup z zagranicy, ale wszystko idzie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    muy buen producto, funciona bien, el unico lroble. a es que no se conecta a mi celular, intenté con diferentes aplicaciones incluyendo las recomendadas y n no funciona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Otrzymałem to dobrze wygląda dzięki za to. musiał zapłacić cła przywozowe 8,51 EUR

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Świetny zegarek, idealny

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Jesteś wielki, to było przed twoim słowem, twoje wyjaśnienie jest takie samo, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    good,ok,ok,ok,ok,ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Wygląda bardzo dobrze... nie jest taki duży..jeszcze go nie aktywowałem, ale myślę, że będzie jak 8-9/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$77.37
    • US$31.28
    • US$30.56
    • US$38.10
    • US$46.19
    • US$33.31
    • US$46.20
    • US$59.99
    • US$42.54
    • US$253.05
    • US$189.99
    • US$262.49
    • US$125.99
    • US$129.99
    • US$195.49
    • US$164.44
    • US$68.99