Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Dotarł w ciągu około 3 tygodni. Jakość pakowania i zegarka, zgodnie z opisem. Uwaga, to męski zegarek i jest duży & gruby jak urządzenie Smart Telefon Watch, tak by powiedzieć vs Smart Watch. Zajęło mi to czas, aby ustawić i badać funkcje przez 2 tygodnie z uprzedzeniem, przyjął specyfikację i prawdopodobnie jest użyte. Dla mojego dostosowania & do preferencji pasuje mi idealnie. Jeśli wciśniesz go z aplikacji i oczekujesz więcej do zrobienia jako urządzenia telefonicznego, otrzymasz niski czas baterii. Dla mojego użytku to około 12-16 godzin, dźwięk i przechowywanie jest ponad oczekiwania, nie używaj aplikacji społecznościowych do zapisania. Ogólnie dobry zakup dla mnie i logistyka świetny! 🤗👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Uwielbiam ten smartwatch Lemfo Lem14 z 4G LTE (Stan sam). Powodem, dla którego dałem temu telefonowi ocenę 4 Stars lub Good jest to, że nie ma NFC, funkcja Wakeup trwa tylko sekundę; to musi być co najmniej 7 sekund. Jeśli 4.5 Gwiazd jest tu możliwe, mógłbym dać mu ocenę 4.5. Smartwatch Lemfo Lem14 wyposażony jest w dodatkową czarną opaskę Silicon, ładowarkę o mocy 2200 mAh i kabel micro-USB do USB typu A, zastrzeżony kabel magnetyczny do USB typu A, Precyzyjny sterownik śrubek Philips do osłon kart SIM i instrukcji użytkownika.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    przybył szybko w ciągu dwóch tygodni z magazynu w Chinach, dobrze zapakowany w detaliczne pudełko ( Data produkcji 2021.01 ), zegarek jest dobrej jakości, ale niestety specyfikacje nie są prawdziwe (patrz zrzuty ekranu z Aida64 i Akubattery ), zostały wyposażone w zapasowy pasek do zegarka i powerbank 2200mah ( powerbank wystarczy na półtora raza, aby naładować zegarek ), bateria zegarka jest około 800mah z profilem mocy 1000mah testowany kilka razy z aplikacją Accubatetery, jeśli używasz go intensywnie, ponieważ bateria smartfona wystarcza na około pół dnia z jednym ładowaniem, Ale jeśli użyjesz go jako inteligentnego zegarka i dokonasz optymalizacji może wystarczyć na 2 dni, kamera boczna 5MP, przednia 2MP, wszystko ze stałym skupieniem, nie może być wodoodporny IP68 i sugeruję nie próbować, żadnego NFC, Brak połączenia Bluetooth, inne specyfikacje są zgodne z opisem, ekran jest dobrej jakości z dobrą jasnością nawet na bezpośrednim świetle słonecznym, aplikacja Android to Wiiwatch 2 i jest bardzo prosta, ale może być używana różnej aplikacji Watch Droid Telefon, Można również zmienić wyrzutnię, a istnieje alternatywne oprogramowanie firmowe z większą ilością opcji (S10 Pro firmware (LEM14 i Brave Pro). Może trochę za drogie, ale zegarki innych marek są z tym samym nie realnym specyfikacją, nawet droższe! Jeśli chcesz inteligentny zegarek z kompletnym Androidem, nie ma alternatywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymał rozkaz i był bardzo miły. Paczka była dobrze zapakowana, bardzo szybka dostawa trwała tylko 11 dni. Zegarek jest piękny, niedrogi, zakup grupowy jest tańszy niż zwykle cena. Sklep Play może zdobyć wszystko. Dziękuję banggood za produkty wysokiej jakości. Nowy towar, rozpakowywanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Pierwsze wrażenie, zegarek jest super! Duży zegarek, mój ulubiony rozmiar, z dużą ilością twarzy zegarka, twarz odblokowana bardzo szybko, drugi pasek i power bank jako prezenty i wiele funkcjonalności! Żywotność baterii przy normalnym użytkowaniu wydaje się być co najmniej dwa dni, ale potrzebuję trochę czasu, żeby sprawdzić to bardziej wiarygodne! Generalnie jestem bardzo zadowolony z zegarka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Viszonylag robosztus, mégsem zavaróan nagy az óra. Magyarul nem tud, de lényegében nincs olyan, ami miatt ez mondjuk egy angolul nem tudónak kellemetlenséget okozna. Az ajánlalott app (wiiwatch2) abszolút használhatatlan, nem nagyon látom értelmét, nem támogatja a google appokat tehát pl. az emailek beérkezését, naptár bejegyzéseket nem jelzi, ahogy a messengert sem. De ezt lehet orvosolni pl. a Watch Droiddal. Sim kártyával nem próbáltam. 2 nap használat után olybá tűnik, hogy az akksi jól bírja, átlagos használat mellett mondjuk 1-1,5 napig.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Otrzymałem ten inteligentny zegarek Lemfo Lemf14 android 10 4G. Sprawdzam element i działa doskonale. Mój wnuk pokocha ten inteligentny zegarek. Dzięki za szybką dostawę. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobry produkt, najlepsza jakość lemfo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Wow truly amazing service, from the point of purchase to the point delivery. The product itself is really good, the only thing it suffered with is battery life and android 10 has some growing do. But the product is really flagship grade. I'm really happy with everything overall. I'll make a YouTube review and put a link to this product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Produkt nie został wysłany do Turcji, więc wysłałem go na adres w Niemczech. I nie został wysłany z Chin. Przywieziono go z Czech. Przyszło w ciągu dwóch dni. Ale gdyby pochodziło z Chin, kto wie, jaki produkt by trafił?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 242
    • Ft36 152
    • Ft33 139
    • Ft60 255
    • Ft36 152
    • Ft79 086
    • Ft59 155
    • Ft42 178
    • Ft55 676
    • Ft3 251