Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    Zapłaciłem dokładnie 110 lirów podatku, i dopiero co kupiłem zegarek, ale jest gładki, i nie ma nawet dwóch tygodni Drugi CORDON AMA nie przyszedł. Ten problem dobiegł końca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    ótimo, porém a câmera é enganação não é 8.0 MP é apenas 2.0MP se alguém for comprar pela câmera! sobre as screns boas da pra colocar foto se quiser isso é muito bom. SOBRE A LAUNCHER DO SISTEMA E UM POUCO DIFÍCIL DE MECHER SE OUTROS APLICATIVO INSTALADOS só ficam bem centralizado os apks tais outros apks ficam cada vez menores e difícil de achar eles pois ficam minúsculo e não gira pra ficar em um tamanho ideal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Kochałam ten smartwatch Teraz popisuję się wszędzie i sprawiam, że moi przyjaciele są zazdrośni. Nie mam nic przeciwko. Polecam lemfo lem x Dzięki, bang dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Acabei de receber. Vamos ver se funciona mesmo. As primeiras impressões são maravilhosas. Abraços.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    aparelho chegou no prazo em perfeito estado recomendo muito

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    superou minha espequitativa. top de mais chegou menos de um mês

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    Don't buy it it consume charge very soon and can't see the time when you rise your hands you really need to be careful and I would like to request maintenance that please improve battery power it is 900mhz however it seems to be 300 mhz battery capacity can't add googal account

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    Many thanks bangood, during all this time eight orders and eight time hundred percent satisfied. it is a pleasure to do business with you guys.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    in one word, wow, great is great show on my hand, am excited by the clock

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    Veio com defeito. A embalagem estava toda enxarcada. lamentável .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 291
    • Ft6 018
    • Ft24 647
    • Ft9 139
    • Ft14 717
    • Ft10 363
    • Ft24 647
    • Ft18 374
    • Ft9 965
    • Ft12 137
    • Ft60 523
    • Ft28 667
    • Ft83 618
    • Ft35 038
    • Ft35 038
    • Ft46 506
    • Ft72 310
    • Ft2 622