Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. Produkt jest ładny, jest do dekoracji nie oczekuj, że oświetlą pokój tym. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Wygląda dobrze, nie jestem pewien, co do rozmiaru 15cm, wygląda mi na małą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Wyglądasz lekko z twardym uczuciem. Światło jest dość jasne (w nocy), można regulować. Lekki „plastikowy" zapach, ale nie taki zły. Drewniana podstawka jest solidna. Dobra jakość. Kupiłem dwa, niestety jeden pilot był zepsuty, kiedy otrzymałem przesyłkę. Ale jak Banggood oferował stałe zastąpienie, jestem zadowolony i polecam produkt (wspaniały dla dzieci!). Daj mu 4 gwiazdki, spodziewając się, że złamana część wkrótce się pojawi. :-) Zajęło 12 dni od zamówienia do wysyłki i „tylko" kolejne 12 z Chin do Niemiec.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Produkt zgodny z opisem, Ładna lampa dla pieniędzy. Pakiet, który był z produktem, nie był dobry, na szczęście nie było żadnych uszkodzeń, Zalety: 1. Ładowalny, nie trzeba go podłączyć do pracy 2. Jakość w cenie 3. RGB i wiele funkcji Minus: 1. Mały kabel w pudełku 2. Kontrola dotykowa znajduje się w dole lampy 3. Słaby podręcznik, ale jest tylko w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Lampa wygląda i dobrze się sprawdza (tylko otrzymał tak nie długoterminowych recenzji). Świetnie wyglądająca lampa świetlna otoczenia. Mały arkusz instruktażowy jest słabej jakości i bardzo źle przetłumaczone. Opakowanie jest jednak niestandardowe, z polem uszkodzonym na paragonie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Nice rendering of the moon. I really like the remote control. Would like a separate power source to reduce the number of times charged and providing the option of extended use. The batteries provide about 14 hours. For most this is long enough.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Najwyższa klasa, świetne efekty, cenne wykonanie, świetne kolory, a także jasność jest regulowana. Prawdziwy „oczy - łapacz" jest bardzo zadowolony. Szczególnie dostarczane na czas i dobrze zapakowane 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wyśmienicie, dużo błyszczy. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Zdecydowanie świetny prezent dla dzieci. Zdecydowanie polecam. Musiałem kupić kolejny dla dzieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$12.88
    • US$32.88
    • US$12.88
    • US$9.99
    • US$28.74
    • US$38.40
    • US$13.88
    • US$13.99
    • US$6.92