Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Wygląda dobrze, jak na razie nie wiemy, jakie światło jest nadal zachmurzone. Zaletą jest ponownie akumulator w pilocie. W przeciwnym razie dostawa do Czech 24 godziny:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Produkt dotarł w odpowiednim czasie i ok. Jeden z dwóch pakietów został uszkodzony, ale sprzęt działa ok. Będę musiał go zainstalować i sprawdzić, czy światło jest wystarczające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Przesyłka dotarła, trzeba tylko trochę uważać na opakowanie. Szkło trochę pękło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Towary przyszły kaskadowe kliknięcie nie wiem, jak to będzie z roszczeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Nie lubię robić recenzji, gdy nie ma problemu, ale teraz jest, zamówiłem dwie baterie. Lampy, jeden działa doskonale na razie, ale drugi nie, jego powrót jest bez znaczenia ze względu na koszty transportu, a więc, naprawiłem go, dla twojego dobra, dam ci tylko informacje, dwie baterie litowo-jonowe nie działały w ogóle, nie było, nie było, Zastąpiłem je dwoma innymi i wszystko się ułożyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Są to świetny produkt, które przychodzą o zmierzchu i pozostają na ciemności przez całą noc, wystarczy, aby oświetlić front mojej nieruchomości, a następnie są jasne, jeśli wyczują ludzką aktywność - To jest moje drugie zamówienie, ponieważ byłem tak pod wrażeniem pierwszego zamówienia jestem bardzo zadowolony z tych świateł Polecamy je każdemu, kto chce oświetlić swoją nieruchomość i przestać płacić za drogą elektryczność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    W zimie nie ma wystarczającej ilości słońca, aby w pełni naładować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Goodvery dobre bon, trzy bon dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    good but under test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Nie otrzymała instrukcji użytkownika w języku angielskim, tylko chińska wersja. To działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.88
    • US$41.81
    • US$48.50
    • US$66.10
    • US$31.75
    • US$35.30
    • US$24.60
    • US$12.88
    • US$18.99
    • US$21.84