Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Wygląda dobrze, jak na razie nie wiemy, jakie światło jest nadal zachmurzone. Zaletą jest ponownie akumulator w pilocie. W przeciwnym razie dostawa do Czech 24 godziny:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Produkt dotarł w odpowiednim czasie i ok. Jeden z dwóch pakietów został uszkodzony, ale sprzęt działa ok. Będę musiał go zainstalować i sprawdzić, czy światło jest wystarczające.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Przesyłka dotarła, trzeba tylko trochę uważać na opakowanie. Szkło trochę pękło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Działa dobrze, ale jest o wiele mniejszy niż się spodziewałem. Dobrze jest oświetlić małe miejsce nie więcej niż 3 na 3 metry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Goodvery dobre bon, trzy bon dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    good but under test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Są to świetny produkt, które przychodzą o zmierzchu i pozostają na ciemności przez całą noc, wystarczy, aby oświetlić front mojej nieruchomości, a następnie są jasne, jeśli wyczują ludzką aktywność - To jest moje drugie zamówienie, ponieważ byłem tak pod wrażeniem pierwszego zamówienia jestem bardzo zadowolony z tych świateł Polecamy je każdemu, kto chce oświetlić swoją nieruchomość i przestać płacić za drogą elektryczność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Nie otrzymała instrukcji użytkownika w języku angielskim, tylko chińska wersja. To działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    good service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Funkcjonalny, dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.37
    • US$67.20
    • US$64.67
    • US$103.58
    • US$101.52
    • US$62.09
    • US$68.18
    • US$56.34
    • US$63.86
    • US$189.99