Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Zamówiłem najtańszą wersję 7 LED, fajny biały. Bardzo zadowolony, zamówiłem kolejną partię. Świetny do miejsc, gdzie nie ma gniazdek 220V. W pudełku znajduje się kabel mikrousb i klejąca taśma magnetyczna, ale w miejscach, które są z metalu, można go po prostu przymocować i będzie trzymać - magnesy są silne. Czujnik PIR i czujnik nocny bardzo dobry, nie można regulować czasu światła i czułości, ale nie jest to potrzebne. Trwa długo, a potem naładuj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Kiedy pierwszy otworzyć pudełko i użyć go, myślał, że nie działa. Właściwie, to jest zarówno światło, jak i ruch. Jeśli umieścisz w ciemnym miejscu, jak mój róg schodów w piwnicy na pierwszym zdjęciu, który nie ma światła, wyczuje mnie na około 3 metry i obróci się, gdy odejdę. Z drugiego obrazu, jest pod szafką kuchenną z minimalnym światłem szopy, więc trzeba zamknąć rękę, aby go włączyć. To jest trzymać się, jeśli masz mały ruch. Ale w nocy bez światła, jeśli ominiesz szafkę, noc włączy się z dalszej odległości. Więc jest dobry, ale nie ma zawsze przycisku. Jasne, to odpowiada mojej potrzebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    ... Prosta oprawa światła z czujnikiem ruchu... ...nie na wiele żądań. .. Szybkie ładowanie... .. weź inną markę... To szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Wysłane bardzo szybko, doskonałe produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Pracuje perfecly, przyzwyczajony do dźwi do moich drzwi wejściowych, od kiedy jest ciemno, robi to doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Good product, with useful properties

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo jasno i dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Lampy z czujnikiem ruchu Trabajan są zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Nie tak bystrym. Jest to tylko z 7 ledów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo szybka dostawa, nie można winić klienta lub usług logistycznych. Jak w przypadku wszystkich rzeczy, które kupuję, po otrzymaniu sprawdziłem ich podstawowe działanie i działają zgodnie z zapowiedzią i oczekiwaniami. Zdobyłem je na promocji i są naprawdę miłe. Zainstaluję w szafach i jedną nad drzwiami wejściowymi do przyczepy, żeby zagorzała na coś w ciemności. Jakość jest dobra, dobrze wykończone, a taśma dwustronna trzymająca elastyczny pasek magnetyczny jest od 3M, więc dobrze się trzyma, dopóki powierzchnia jest odpowiednio oczyszczona w przygotowaniu do instalacji. Światła 25cm są z wyłącznikiem selekcyjnym Wyłącz, Włącz i Auto, tym mniejszym tylko Wyłącz i Auto. Bardzo zadowolony z zakupu, szczególnie za cenę, którą za nie zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$33.48
    • US$20.78
    • US$30.02
    • US$24.24
    • US$17.31
    • US$30.02
    • US$12.99
    • US$13.85
    • US$16.09
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$15.85
    • US$12.24
    • US$9.99