Opinie klientów

4.76 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Kiedy pierwszy otworzyć pudełko i użyć go, myślał, że nie działa. Właściwie, to jest zarówno światło, jak i ruch. Jeśli umieścisz w ciemnym miejscu, jak mój róg schodów w piwnicy na pierwszym zdjęciu, który nie ma światła, wyczuje mnie na około 3 metry i obróci się, gdy odejdę. Z drugiego obrazu, jest pod szafką kuchenną z minimalnym światłem szopy, więc trzeba zamknąć rękę, aby go włączyć. To jest trzymać się, jeśli masz mały ruch. Ale w nocy bez światła, jeśli ominiesz szafkę, noc włączy się z dalszej odległości. Więc jest dobry, ale nie ma zawsze przycisku. Jasne, to odpowiada mojej potrzebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    ... Prosta oprawa światła z czujnikiem ruchu... ...nie na wiele żądań. .. Szybkie ładowanie... .. weź inną markę... To szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Good product, with useful properties

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Lampy z czujnikiem ruchu Trabajan są zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo szybka dostawa, nie można winić klienta lub usług logistycznych. Jak w przypadku wszystkich rzeczy, które kupuję, po otrzymaniu sprawdziłem ich podstawowe działanie i działają zgodnie z zapowiedzią i oczekiwaniami. Zdobyłem je na promocji i są naprawdę miłe. Zainstaluję w szafach i jedną nad drzwiami wejściowymi do przyczepy, żeby zagorzała na coś w ciemności. Jakość jest dobra, dobrze wykończone, a taśma dwustronna trzymająca elastyczny pasek magnetyczny jest od 3M, więc dobrze się trzyma, dopóki powierzchnia jest odpowiednio oczyszczona w przygotowaniu do instalacji. Światła 25cm są z wyłącznikiem selekcyjnym Wyłącz, Włącz i Auto, tym mniejszym tylko Wyłącz i Auto. Bardzo zadowolony z zakupu, szczególnie za cenę, którą za nie zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Lampki ze striptizem robią to, co mają robić, dobre uruchamianie PIR, i użyteczna ilość światła, do kurtki i szafki na buty. Jeszcze za wcześnie, by powiedzieć, jak długo będą pracować między oskarżeniami, więc zobaczymy, jak to będzie. Odkryłem, że z innymi światłami do ładowania USB PIR (dla schodów) mogę je znacznie poprawić, zastępując akumulator LiPo największym, który zmieści się w środku, a w razie potrzeby zrobiłbym to samo tutaj. Ale do tej pory nie mogę powiedzieć, że to by było potrzebne, ponieważ właśnie zacząłem ich używać i jestem z nich całkowicie zadowolony. Dobra cena i szybka dostawa. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    To moja druga runda zakupu 5 więcej tego typu. Naprawdę mi się podobało. Wszędzie go w domu. Jest łatwy do zainstalowania i ładowania. W sumie, kupiłem 10 sztuk i kupię więcej, jeśli uznam to za konieczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Быстрая доставка. Очень яркие, датчик движения работает.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    שווה ממש מחזיק שבוע שלם מצוין למי שקם לפני המשפחה וצריך קצת אור

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobrze. Podłożyłem ładunek, zanim ich użyję. Work Well do tej pory (1 dzień stosowania). Dobrze jest mieć na schodach lub w łazience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,231
    • Ft4,069
    • Ft2,332
    • Ft6,167
    • Ft3,974
    • Ft2,373
    • Ft7,401
    • Ft7,803
    • Ft5,088
    • Ft5,242