Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    To naprawdę działa, prawda? Zob. Zdjęcia (ang.). Kupiłem dwa i kupię więcej. Budowa może być bardziej wytrzymała, ale wydaje się być bezpieczna. Efekty optyczne, przy użyciu stosunkowo łatwej do zrozumienia technologii są niesamowite. Pilot pozwala ustawić kolor, intensywność i/lub wzór. Diody LED działają na standardowym złączu USB 5V. Ogólnie rzecz biorąc, produkt jest w porządku. Kupuj, ja to zrobię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Świetny produkt, nawet bym nie pomyślał. Bardzo ładne kolory, kupuję jeszcze kilka na moje imprezy. Różne tryby można wybrać za pomocą pilota. To jest zajebiste! Podłączony przez 5V USB. można go używać na komputerze lub za pośrednictwem ładowarki do telefonów komórkowych 🕺💥✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    An amazing product.. Great time pass and a ton of modes... Worth it !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Looking good so far, I need to thoroughly test it though.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Na zdjęciach widać neopikselowe ledy o znacznie większej gęstości. W rzeczywistości, ten produkt ma tylko 15 ledów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Not even close to the quality pictured, low quality led strips being so clearly visible detract significantly from the desired effect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Jest on wykonany z taniego materiału i jest najbardziej warty 15$. Tylko plastik sklejony razem z 5-metrowym paskiem ołowiu biegnącym po brzegach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Otrzymany produkt bardzo różni się od tego, co zostało zamówione. Strona produktu wyświetla nie tylko dużo większy przedmiot, ale materiały i technologia są znacznie różne. To, co otrzymałem, to tanie przybliżenie produktu wykonanego z materiału niskiej jakości i wyposażonego w niedbały wachlarz słabo umieszczonych świateł. Jedynymi cechami wspólnymi z produktem wyświetlanym na stronie sprzedaży są geometryczny kształt i to, że ma światła. Naprawdę się tym zawiodłem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ten produkt jest taki sam jak na zdjęciu, jeden na zdjęciu jest z bardziej szczegółowy z led. I bardziej zaawansowane. Co tu powiedzieć? Jak na cenę, nie jest źle. Jedyną rzeczą, która nasyca jest brudny szklany listek w środku, więc nie można go wytrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Moja sąsiadka chciała jednego i powiedziałam, że mogę go dla niej zamówić. Powiedziała, że to przyszło szybko i jest z tego bardzo zadowolona. Kilka innych osób powiedziało, że mogą się spodobać, dałem im stronę internetową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.29
    • US$23.99
    • US$16.16
    • US$88.92
    • US$36.95
    • US$26.88
    • US$22.78
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$37.99
    • US$20.74
    • US$25.56
    • US$16.99
    • US$26.57
    • US$19.62
    • US$32.88
    • US$15.99
    • US$8.07