Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Zewnętrznie nieskazitelne opakowanie, wysyłka i bardzo szybko, w różnych komponentach są pakowane pojedynczo, ale... Znalazłem led smd rozproszone x wszystkie pakci, a nawet kilka pakci wraz z walizką, niektórych niestety nie znalazłem i musiałem zastąpić tymi, które są w moim posiadaniu. Zestaw jest smd więc jest na wyższym poziomie i trzeba być bardzo dobry w mikro spoinach. Akrylowy futerał jest bardzo delikatny. Niezły kit diy, ale bardzo delikatny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Zamówienie zostało szybko wysłane i szybko dostarczone. Z montażem zegara pojawiły się trudności, zwłaszcza podczas instalacji ic TM1640 bardzo niegrzeczny chip, jeśli prawie nie lutowanie, może się nie udać, i tak bardzo zabawne zestaw, sprzedawca dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Paczka została dostarczona w ciągu 14 dni zapakowana w kilka paczek, jedynym minusem jest, że taśmy ledowe są pakowane luzem, z tego powodu, Po włączeniu zyskał tylko jeden segment 4, że zrobiłem wszystko, nawet zmienił ic działa tylko jeden segment ic tylko jeden segment prawdopodobnie powoduje w ic TM 1640, Ale wciąż mam przyjemność i doświadczenie z montowaniem tego zegarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Szczerze, jeden z najzabawniejszych zestawów, jakie zrobiłam od dawna! Byłam zastraszona przez dużą liczbę urządzeń SMD, ale trochę pasty i gorącego powietrza się tym zająły. Hojne zapasowe oznaczały, że kilka diod może latać, a ja wciąż mogę dokończyć zestaw. Miałem mały problem z 4 sterownikami, które nie były całkiem płaskie, więc kilka rzędów diod nie zapaliło się za pierwszym razem. Musiałem użyć lutownicy, żeby popchnąć parę nóg i odsprzedać, ale po tym pracowało świetnie. Walizka była łatwa do założenia i naprawdę dodaje profesjonalnego dotyku do zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dostawa trwa 1,5 miesiąca. Jak zawsze opakowanie jest złe, to już 3 godziny, że zbieram, i znowu problem pojawił się z ic TM 1640, nogi gięte były nawet bez antystatyczne, trzeba było zamówić oddzielnie i zastąpić TM 1640, Dopiero wtedy zaczął działać tak, jak powinien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Received promptly, Many thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Udało mi się poskładać ten zestaw do kupy i działa naprawdę dobrze. Po montażu i testowaniu następnym krokiem było zamówienie dwóch kolejnych zestawów. Dziękuję ci, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    molto bello

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Przyjechali dobrze zapakowane bez problemów. Nie został jeszcze zmontowany, bo był to prezent dla kogoś innego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dotarł tu w samą porę. Dziękuję, trochę mi zajmie poskładanie tego do kupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$25.18
    • US$6.99
    • US$29.18
    • US$6.29
    • US$11.99
    • US$38.10
    • US$25.71
    • US$53.99
    • US$8.99
    • US$14.16
    • US$9.24
    • US$44.84
    • US$30.44
    • US$14.16
    • US$25.19
    • US$29.99
    • US$4.99